Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

dr stein

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε!Ετοιμάζομαι και γω για αγορά με 1250-1350 ευρώ και οι προτεραιότητές μου ειναι με την εξής σειρά 1)αξιοπιστία - μακροβιότητα-αντοχή(δεν έχω την παραμικρή όρεξη να τα σκάσω συντόμως για οποιοδήποτε πρόβλημα) 2)εγγύηση 2 ή 3έτη 3)καλή ανταπόκριση στις εφαρμογές ταινίες,βίντεο, προγράμματα μουσικής και office(άρα θέλω αξιοπρεπή κάρτα γραφικών και οθόνη και σκληρό 80άρη κατά προτίμηση) 4)επιδόσεις,RAM.

Οι επιλογές μου είναι a)FUJITSU 1667 G2 MT37 TURION,1024 RAM,100GB,15,4¨(ΜΕΙΟΝΈΚΤΗΜΑ ΜΆΡΚΑ,ΜΙΚΡΉ ΜΠΑΤΑΡΙΑ),2years 1300euro

b)IBM THINKPAD R52 PENTIUM M740,512 RAM,80GB,15¨(ΜΕΙΟΝ.ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ)1300 euro (software+bag),3YEARS

c)TOSHIBA M40X-119 PENTIUM M740,512,60GB,15,4¨,2ΥΕARS,1200euro(ΜΕΙΟΝ.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΣΚΛΗΡΟΣ)

d)HP NX6125 ML TURION 1,8 ,512,80GB,15¨καλή οθόνη, μη διαβρεχόμενο πληκτρολόγιο,1year,1187 euro+χρήματα επέκτασης εγγύησης σε 3χρόνια(ΜΕΙΟΝ.ΤΙΜΗ,ΜL CPU).ENΑΛ.ΛΥΣΗ PAV4282 ML1,86,512,80GB 1212 EURO

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?Ο χρόνος με στενεύει.Thanks a lot in advance!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι αξιοπιστία και ΙΒΜ είναι έννοιες ταυτόσημες,Αν δεν δεν σε ενδιαφέρουν τόσο πολ'υ οι τρελές επιδόσεις και μπορείς να συμβιβαστείς με κατί λιγότερο γρηγορο η επιλογή είναι μονοδρομος που καταλήγει στην ΙΒΜ.Τι να σου πω για την ποιότητα κατασκευής για το σύστημα προστασίας του δίσκου με αισθητήρα κίνησης και άλλα τόσα που κανουν το ΙΒΜ τα ποιο αξιόπιστα μηχανήματα!!!Σκέψου καλα γιατί θεσ το λαπτοπ και μετα απόφασισε.Αλλα και μόνο το γεγονός ότι λες ότι δεν θες να το αλλάξεις για 2-3 χρόνια και να μην εχεις προβλήματα η επιλογή είανι ΙΒΜ.Η τελική επιλογή βεβαια ειναι δική σου.

ax, ekana m@m@ki@ :( piga kai agorasa acer laptop apo to e-shop xwris na diavasw ta reviews kai ta posts edw gia to service tis alman.. na pw tin alitheia exw agxothei paaaaara poli.. tha to exw apo deftera triti, mallon kai idi exw panikovlithei.. prepei na tou extendarw tin eggiisi opwsdipote kai na to prosexw san neogennito mwraki...

Δώσε κάτι παραπάνω... Φορητό δεν αγοράζεις κάθε μέρα άλλωστε! και πάρε το Fujitsu - Siemens Amilo M 3438 αξίζει με τα μπούνια που λένε! Μην δείς βέβαια την κορυφαία έκδοση ίσως με 512 μνήμη, ένα δίσκο και 1,73 επεξργαστή!

Emena kai i aderfh mou kai enas filos mou pou phrane pantos fujitsu ta girisane pisw (eutuxws entos tis egguhshs).To service psiloathlio . Milame to eixane to mixanaki panw apo mina kai telika den kanane tipota.

Tha simfonisw me ton tonyp pou leei gia ta IBM . Den einai tuxaio oti se oles tis megales etairies ta etairika laptop einai IBM .

Gia ta acer... eimai katoxos enws acer alla apo osa exw akousei kai exw diabasei malon eimai apo tous tuxerous pou den mou exei parousiasei kanena sovaro problima ( mono o sklhros tou diskos ta epekse alla to thewrw mia normal fthora )

Vaio... arketa kala . an eperna laptop pantos auth tin stigmh tha eperna vaio .

Toshiba - dont know ... exw akousei kala logia pantos.

HP kai Del einai kales agores alla spania briskeis ta modela pou theleis stin elada.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...