qspock Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Αναβαθμισα το παραπανω ποστ με νεοτερα για το Silvercrest ΚΗ-6509. Θα το εβαζα στα reviews αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα εδω προς το παρον τουλαχιστο
niorantis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 παιδία έστειλα e-mail στονGdion και μου απάντησε οτι γιαυτο το τσιπακι δεν έχει δεδομένα να ασχολειθεί και αν του βρούμε να τα στείλουμε,Αν είχε κατι ευχαρίστως να φτιάξει firware, αλλα αν δεν βγάλουν κάτι η εταιρίια πέρνουμε τον πούλο.μπορεί να στείλει κάποιος e-mail στην εταιρία,γιατί στην ιστιοσελίδα τους δεν μπορώ να βρω καν πως μπορείς να εποικινωνήσεις μαζί τους ή στείλτε μου ένα e-mail τους να τους ξεχέσω.
marios1957 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Τέλος οι συζητήσεις για f/w,εδώ είναι η απάντηση: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=972449#post972449
Sadako Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν.. Όπως είπα, παρατήρησα σε κάποιες περιπτώσεις ασυγχρονισμό στον ήχο (βασικά σε μία περίπτωση-δεν πειράζει να το πω επειδή είναι free-σε ένα επεισόδιο "The Scene" που έβαλα παρατήρησα να το παίζει fast forward ενώ ο ήχος πήγαινε κανονικά).. Έκανα λοιπόν ένα test. Έγραψα σε ένα δισκάκι 4 επεισόδια απο μία σειρά, που πάνω κάτω είναι στο ίδιο format. Βέβαια είναι κάπως παλιά, είναι ακόμα σε DivX 3.11.. Στο 1 απο αυτά υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού (δε μπόρεσα να καταλάβω αν πρόκειται για μετατόπιση του audio stream ή για διαφορετική ταχύτητα αναπαραγωγής εικόνας απο τον ήχο, επειδή πρόκειται για cartoon :grin: ), πέρασα και 4 απο το Gspot. Τα αποτελέσματα φαίνονται στο παρακάτω screenshot: Σε αυτό πάνω αριστερά είναι που εμφανίστηκε το πρόβλημα, στα άλλα 3 έπαιξαν κανονικά (μάλιστα είναι όλα σε 15fps).. Αν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που μπερδεύει το μηχάνημα στην αναπαραγωγή, ας μας πει, να ξέρω να "διαγνώσω" και να ξανασώσω τα συγκεριμένα βίντεο χωρίς αυτό το πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.