Προς το περιεχόμενο

linux mesa apo windows!

psycho_dreams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω 2 partitions στo pc 1 με winxp και 1 με suse9.3 ai to swap!

Μπορεί να μου πει κάποιος με ποιο τρόπο(πρόγραμμα) μπορώ να δω τα αρχεία που έχω στα linux μέσα από τα windows?

Κάποιο tutorial για την δημιουργία lan μεσω win και linux (suse9.3) που μπορώ να βρώ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε συ Dimmu_Borgir εγκατέστησα το προγραμματάκι που μου είπες εχω πρόβλημα όμως..ενώ μου εμφανίζει τους άλλους σκληρούς μου ζητάει για να τους ανοίξω format.Εννοείτε οτι δεν θέλω..!! :razz:

Λοιπόν κοίταξα στα troubleshooting και εχει το πρόβλημα και την λύση φυσικά!

Μου ζητάει να κατεβάσω το mountdiag.exe το κατέβασα λοιπόν αλλά όταν πάω να το τρέξω εμφανίζει το παραθυρο των dos αλλά κλείνει αμέσως με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω τπτ...Καμ1 ιδέα????

ρε συ Dimmu_Borgir εγκατέστησα το προγραμματάκι που μου είπες εχω πρόβλημα όμως..ενώ μου εμφανίζει τους άλλους σκληρούς μου ζητάει για να τους ανοίξω format.Εννοείτε οτι δεν θέλω..!! :razz:

Λοιπόν κοίταξα στα troubleshooting και εχει το πρόβλημα και την λύση φυσικά!

Μου ζητάει να κατεβάσω το mountdiag.exe το κατέβασα λοιπόν αλλά όταν πάω να το τρέξω εμφανίζει το παραθυρο των dos αλλά κλείνει αμέσως με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω τπτ...Καμ1 ιδέα????

Κατέβασε το explore2fs. Ψάξε στο google και θα το βρείς

Το προγραμματάκι το εχω βρει ρε παιδια το πρόβλημα είναι οτι εξαφανίζεται το

mountdiag.exe(το παραθυρο του dos) για να μπορω να το ρυθμίσω ετσι ώστε να μη μου ζητάει το κανω format στα partition του linux!Κατι πρέπει να φταίει με το παραθυρο του dos εξαφανίζεται με το που το τρέχω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...