psycho_dreams Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Έχω 2 partitions στo pc 1 με winxp και 1 με suse9.3 ai to swap! Μπορεί να μου πει κάποιος με ποιο τρόπο(πρόγραμμα) μπορώ να δω τα αρχεία που έχω στα linux μέσα από τα windows? Κάποιο tutorial για την δημιουργία lan μεσω win και linux (suse9.3) που μπορώ να βρώ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 des afto http://uranus.it.swin.edu.au/~jn/linux/explore2fs.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124713 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psycho_dreams Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ πολυ παιδιά!Θα δοκιμάσω το Ext2IFS_1_10a γιατί το άλλο που μου είπες Xdanger μου είπε ότι δεν υποστηρίζει ext2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psycho_dreams Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 ρε συ Dimmu_Borgir εγκατέστησα το προγραμματάκι που μου είπες εχω πρόβλημα όμως..ενώ μου εμφανίζει τους άλλους σκληρούς μου ζητάει για να τους ανοίξω format.Εννοείτε οτι δεν θέλω..!! :razz: Λοιπόν κοίταξα στα troubleshooting και εχει το πρόβλημα και την λύση φυσικά! Μου ζητάει να κατεβάσω το mountdiag.exe το κατέβασα λοιπόν αλλά όταν πάω να το τρέξω εμφανίζει το παραθυρο των dos αλλά κλείνει αμέσως με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω τπτ...Καμ1 ιδέα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greema Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 ρε συ Dimmu_Borgir εγκατέστησα το προγραμματάκι που μου είπες εχω πρόβλημα όμως..ενώ μου εμφανίζει τους άλλους σκληρούς μου ζητάει για να τους ανοίξω format.Εννοείτε οτι δεν θέλω..!! :razz: Λοιπόν κοίταξα στα troubleshooting και εχει το πρόβλημα και την λύση φυσικά! Μου ζητάει να κατεβάσω το mountdiag.exe το κατέβασα λοιπόν αλλά όταν πάω να το τρέξω εμφανίζει το παραθυρο των dos αλλά κλείνει αμέσως με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω τπτ...Καμ1 ιδέα???? Κατέβασε το explore2fs. Ψάξε στο google και θα το βρείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greema Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Κατέβασε το explore2fs. Ψάξε στο google και θα το βρείς http://uranus.it.swin.edu.au/~jn/linux/explore2fs.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psycho_dreams Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Το προγραμματάκι το εχω βρει ρε παιδια το πρόβλημα είναι οτι εξαφανίζεται το mountdiag.exe(το παραθυρο του dos) για να μπορω να το ρυθμίσω ετσι ώστε να μη μου ζητάει το κανω format στα partition του linux!Κατι πρέπει να φταίει με το παραθυρο του dos εξαφανίζεται με το που το τρέχω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Anoikse ena DOS shell kai treksto esu apo ekei. Etsi 8a katafereis na deis kai ti minima la8ous pi8anws na sou vgazei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.