Προς το περιεχόμενο

cosmote sms

sotoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια διαβασα και το αλλο post για το smart/tim αλλα και μενα μου ταχει πρήξει η vodafone και του αδερφου μου η cosmote.χωρίς πλάκα έχει ξεφύγει η κατάσταση...

Δημοσ.

px η cosmote στελενει:νεα προνομιακη καρτα αναναεωσης κλπ.την τελευταια εβδομαδα παιζει να χω παρει καμια 4αρα μηνυματα

Δημοσ.

όσο είχα vf μου την έδιναν τέτοιου τύπου μηνύματα... μετά έβαλα ΤΙΜ και η κατάσταση είναι τραγικά χειρότερη... Πολύ πιο συχνό φαινόμενο...

Δημοσ.

οταν κανετε νεα συνδεση, επισης, σας ρωτανε αν θελετε να ενημερωνεστε μεσω sms, για διαφορες προωθητικες ενεργειες από την εταιρία.

καλό θα ηταν να απαντατε οχι εκει :)

Δημοσ.
οταν κανετε νεα συνδεση' date=' επισης, σας ρωτανε αν θελετε να ενημερωνεστε μεσω sms, για διαφορες προωθητικες ενεργειες από την εταιρία.

καλό θα ηταν να απαντατε οχι εκει :)[/quote']

Επίσης καλό θα ήταν να μην συμμετέχετε σε διαγωνισμούς μέσω SMS με ελαφριά την καρδιά, τουλάχιστον όχι αν δεν έχετε δει όρους και προϋποθέσεις - πολλές φορές όρος για συμμετοχή είναι η αποδοχή προωθητικών SMS απο συνεργαζόμενες εταιρίες....

Και έτσι, ανεξάρτητα με το τι έχετε ζητήσει κατά την σύνδεση ή από την τηλεφ. εξυπηρέτηση, κάποιοι αποκτούν δικαίωμα να σας στέλνουν sms.

Δημοσ.
nai ,βαλτε Q να μεινετε ενα ολόκληρο S/K χωρις σήμα.....

εντάξει στην Λευκάδα σε κάποια σημεία του νησιού δεν έχει σήμα καμία εταιρεία :) :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...