AMWN_RA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 dokimaste to me kapio filo sas na sas kanei block kai na deite an fenete sto msn to 8...
Challenger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Ayto ennow. To dokimasa me pollous filous mou kai tous bgazei san offline. Isos na iparxei kapoia rithmisi pou na mou ksefige. An kserei kapoios as mas dosei ta fota tou
giannhsg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 στο messenger 8 δεν υποτίθεται ότι βλέπεις αν κάποιος σε έχει κάνει block? Πως φαίνεται αυτό? Που το βλέπουμε? poios ta leei auta re file?tote tha katargiotan i enoia tou block. o monos logos gia na kaneis kapion block tote tha itan na mi ton exis kan, ara block == delete!
Challenger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 sto neo msn to 8 sto bgazei kanonika oti se exoyn block.... εδώ το άκουσα...
alex_mouratidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 εδώ το άκουσα... O filos AMWN RA mallon omws kanei lathos giati to neo msn den exei kapoia tetoia leitourgia.
giannhsg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 den ifistate kati tetio.. oute sto msn 8 oute sto msn 25 skepsou ligo logika, tha exane kathe noima i leksi block!
alfista Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 to thema einai sou eggiate kaneis se pia spam list mpike to mail pou edoses? den exoume oli sta msn mas hotmail acounts kapioi doulevoun kai me passport Σε ποια λίστα ενδέχεται να μπήκε το email του άλλου προφανώς δεν αφορά κάποιον ο οποίος γεμάτος καχυποψία πιστεύει ότι ο άλλος τον έχει blockάρει.
Devil9697 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν αυτό που πρόσεξα εγώ είναι ότι στο block list δίχνει αυτούς που έχω διάγραψει.ΟΧΙ αυτούς με έχουν κάνει block η λέξη block στην συγκεκριμένη καρτέλα σημαίνει delete. Τώρα αν κάποιος έχει ανοίξει το παράθυρο σου και πάτησε την επιλογή block δεν σε διέγραψε απλά τον βλέπεις εσυ offline,αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις όμως απο το messenger...Αλλιος ποιός ο λόγος να υπάρχει το block αν ξέρεις ποιος σε έχει κάνει.
Antwni Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Κατάφερες και ξέθαψες 3 ετών θέμα για να πεις αυτό???:p:p
epodinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 μαγγες βοηθηστε...ειχα κανει μια επαφη ακοκλισμο κ ενο περνο ορκο οτι ιταν αποκλισμενι χαθηκε η κοκκινι γραμμη απο τιν επαφη.σας παρακαλω πειτε μοθ ποσ μπορι να εγινε αθτο γιατι παει να σπασει το κεφαλι μου.πως γενεν αυτο????????σας παρακαλω απαντιστε καποιος γιατι θα σκασω.........HELPPPPPPPPP
Ethnikos14 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 μαγγες βοηθηστε...ειχα κανει μια επαφη ακοκλισμο κ ενο περνο ορκο οτι ιταν αποκλισμενι χαθηκε η κοκκινι γραμμη απο τιν επαφη.σας παρακαλω πειτε μοθ ποσ μπορι να εγινε αθτο γιατι παει να σπασει το κεφαλι μου.πως γενεν αυτο????????σας παρακαλω απαντιστε καποιος γιατι θα σκασω.........HELPPPPPPPPP Δαιν μπορή να γίνη πρωφανός το αιβγαλες εσοι το μπλώκ!
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δαιν μπορή να γίνη πρωφανός το αιβγαλες εσοι το μπλώκ! 1-1. ...αλλα μην το συνεχισετε,πονανε τα ματια μου.
epodinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 ρε παιδες κοντευο να τρελαθω.ειχα κανει μια επαφη block στο msn κ ξαφνικα χωρις εγω να κανο κατι το επομενο πρωι δεν ιταν πια μπλοκαρισμενι (ενο ιπιρχε σαν επαφη εφηγε αυτη η κοκκινη γραμουλα απο πανο της)..για αυτο το πραγμα εγω σφαχτικα με τιν κοπελα μου...δωστε μου σας παρακαλω μια λογικι εξηγηση γιατι αρχιζω να πιστευο οτι ειμαι τρελος(ειστε η τελευτεα μου ελπιδα.)please παιδες πειτε μου κατι λογικο.....HELPPPPPPPPP ---------- Προσθήκη στις 11:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:53 ---------- δεν το εβγαλα κοβο το .......... ειμαι απολιτα σιγουρος.παιζει να εχει γινει κατι αλλο???
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 δεν το εβγαλα κοβο το .......... ειμαι απολιτα σιγουρος.παιζει να εχει γινει κατι αλλο??? Μου χει τυχει καποια επαφη με block να εχει επανελθει κανονικα οταν εκανα reboot και μπηκα σε linux και pidgin.
epodinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 ρε boy και παιζει να βγενει μονο του το block αν κανει reboot το pc?????εκανε reboot αλλα τοσες μερες ηπειρχε το block κ κσαφνικα εκσαφανιστικε.μηπως ειμαι τρελος???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.