Προς το περιεχόμενο

Vaio FS315S - ανάλυση οθόνης

LooNick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου άρεσε...το έψαξα...το αποφάσισα...το αγόρασα...όλα ήταν υπέροχα...μέχρι που έβαλα ένα DVD να δω...καλά θα μου πείτε σιγά μην κάτσεις να δεις ταινία στο laptop...ok το δέχομαι, γι'αυτό έβαλα και ένα από τα cd με τις φωτογραφίες μου......................ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ :???: Η εικόνα δεν έιναι "καλή και θα μπορούσε να έιναι καλύτερη"...είναι απλώς κακή.....και δεν ήταν και φτηνό να πάρει!!! Anyway...περαστικά μου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Pisteyo pos nai...den eho peiraxei tipota!...ta koitaxa kai h analysh gia paradeigma einai sto maximum........ti na po...isos eimai ego periergos...tora mh nomizete oti vlepo xionia sthn othonh,aplos den trelenomai kiolas gia thn poiothta ths eikonas poy antikrizo. H symvoulh moy tha htan opoios thelei na to agorasei as toy rixei mia prosektikoterh(apo emena) matia kai an ton ikanopoiei ayto poy vlepei ... ok! ki ego to evlepa se leitoyrgia sta magazia alla den evala kai cd mesa...to desktop evlepa moy h eikona einai kataplhktikh...epishs to video paroysiashs poy paizei san screen saver einai arketa kalo...lete na ftaine ta dvd...h oi fotografies moy...den tis vlepo proth fora pantos!

Ε μη λέμε ότι θέλουμε τώρα!Ακούς εκεί η X-Black οθόνη του Sony Vaio χάλια!Είναι μια από τις ωραιότερες, καθαρότερες και πλούσιες σε χρώματα οθόνες.Σίγουρα φίλε μου κάτι πρόβλημα έχουν οι fotos ή τα videos που χρησιμοποιείς.Δοκίμασες να δεις High Definition video;Προφανώς όχι.Εκτός και η οθόνη του laptop σου είναι ελλατωματική ή κάτι δεν έχεις ρυθμίσει σωστά όπως contrast, φωτεινότητα από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.

Αν Βλεπεις διαφορά (χειροτερη) στο DVD και στις φωτογραφιες σου απο καποιο desktop computer τοτε καποιο προβλημα έχει η οθονη του laptop σου.

Εχω δει τις οθονες των SONY VAIO και είναι ένας από τους βασικοτερους λόγους να αγορασεις τη συγκεκριμενη μάρκα.

Κατι τρέχει με τους drivers της κάρτας γραφικων ή τα DVD και οι φοτωγραφίες σου είναι τοσο χάλια (που δε το νομιζω). Δοκίμασε τα σε κάποιο άλλο υπολογιστη.

Αν στον αλλο φαινονται μια χαρά τότε πήγαινε από εκει που το αγόρασες ή στην αντιπροσωπεια της SΟΝΥ ΗΕΛΛΑΣ και ζήτα αντικατάσταση.

Τα λεφτά σου για τέτοιο μηχάνημα δεν πήγαν για πέταμα η ΣΟΝΥ είναι εγγύηση ιδιαίτερα στην ποιότητα των οθονών.

οπως είπα, δεν έχω πειράξει καθόλου τις ρυθμίσεις...είναι όπως το αγόρασα...θα κάνω μερικές δοκιμές να δω. Δεν νομίζω πως έχει πρόβλημα η οθόνη.

λοιπον...οντως βλέπω διαφορά πειράζοντας το Hue και το Saturation στην κάρτα...τα έχει πειράξει κανείς άλλος να μου δώσει καμιά συμβουλή?Το default είναι Hue 0 και Saturation 114%. Επίσης το image settings έχει default "quality" αλλά υπάρχει και High Quality και High Performance...όπως θα καταλάβατε έχω χαθεί λίγο!...το μόνο σημείο που βλέπω να υστερεί πια η εικόνα είναι όταν δείχνει μαύρες/σκούρες επιφάνειες σε κάποιο video...δείχνουν κάπως αχνές...παίζω με τις ρυθμίσεις αλλά δεν φτιάχνει.

Σας ζάλισα ε?!

Φίλε το μυαλό μου πάει στο ότι ίσως λειτουργόντας το με την μπαταρία ''εμφανίζει αυτό το φαινόμαινο'', δοκίμασε με το laptop συνδεδεμένο στο ρεύμα, αν και όπως μας τα λες είναι πολύ περίεργο όντως ! ! !

λοιπον...οντως βλέπω διαφορά πειράζοντας το Hue και το Saturation στην κάρτα...τα έχει πειράξει κανείς άλλος να μου δώσει καμιά συμβουλή?Το default είναι Hue 0 και Saturation 114%. Επίσης το image settings έχει default "quality" αλλά υπάρχει και High Quality και High Performance...όπως θα καταλάβατε έχω χαθεί λίγο!...το μόνο σημείο που βλέπω να υστερεί πια η εικόνα είναι όταν δείχνει μαύρες/σκούρες επιφάνειες σε κάποιο video...δείχνουν κάπως αχνές...παίζω με τις ρυθμίσεις αλλά δεν φτιάχνει.

Σας ζάλισα ε?!

Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις Hue, Saturation και Brightness.Και γω τα έχω πειράξει αυτά.Άμα τα πειράξεις μπορείς να βελτιώσεις περισσότερο τα χρώματα.Και μένα κάποτε μου είχανε χαλάσει οι ρυθμίσεις και πήγα στα settings της κάρτας γραφικών και τα διόρθωσα.Αυτά!:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...