Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή video σε PC

Nero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hi σε όλους, το θέμα στο οποίο θα ήθελα βοήθεια είναι λίγο περίπλοκο.

Θέλω σε ένα PC να γράψω 72 σήματα video ταυτόχρονα χωρίς να σημαίνει ότι τα σήματα θα είναι 72 πάντα μπορεί σε 1 χρόνο τα σήματα να γίνουν 100,150. Το κόστος του pC δεν με ενδιαφέρει και τόσο πχ. αν χρειαστουν SCSI δίσκοι, περίεργοι controllers κτλ. απλά το θέμα είναι ποιο software θα κάνει αυτή την δουλειά και πως θα έχω όλα αυτά τα σήματα ταυτόχρονα.

Περιέργο θέμα ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν έτοιμα PC αλλά είναι μέχρι 32 κάμερες (από όσα έχω δει), όπως το LexusGuard το DigiGuard2, Cubitech. Αυτά είναι κανονικά PC με κάρτες κλειστού κυκλώματος που διαφέρουν κυρίως στα frame και στον αριθμό των καμερών. Το software πάει παρέα με τις κάρτες.

Η άλλη λύση είναι να αγοράσεις εσύ κάρτες CCTV όπως αυτές της GeoVision και να τις σετάρεις σε PC βλέποντας τις απαιτήσεις κάθε κάρτας. Δεν χρειάζονται γρήγοροι δίσκοι, αλλά μεγάλοι. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές ως προς την μνήμη, ενώ κάποιες δουλεύουν βέλτιστα με συγκεκριμένο chipset. Πάλι το software πάει παρέα με την κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μπουν >3 PC και να μοιραστούν οι κάμερες πάνω τους.

Η περίπτωση που αναφέρεις (over 72cam) είναι πολύ μεγάλη σαν δουλειά και το κόστος θα ανέβει ΠΟΛΥ. Συμβουλέψου ένα τοπικό κατάστημα συστημάτων ασφαλείας για το πως θα καλύψεις τους χώρους με λιγότερες κάμερες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...