poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 gia bgale to filtro apo ton asirmato na deis an tha sou erthei thorivos.an oxi tote ti na po....aporo pos kathesai na perneis 10 noumera me auton ton disko me tis tripes.
xaotikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάντως δεν έχω φίλτρο/splitter πουθενά και παίζουν όλα ok. Τι να πεις... Α και οι απατεώνες του ΟΤΕ δεν μου στείλανε φίλτρο γιατί λέει δεν είχανε.
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 tha sto xrostane tote.tora pos pezoun esena ti na po.paraxeno.ego xoris filtro akouo poli mikro thorivo kai mporo na miliso ektos an to akous kai esi kai den exeis provlima me auto.
nikoskourtis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Εγω παντως στην παλια συσκευη δεν ακουω καθολου θορυβο. Στη siemens (με πληκτρα και οθονιτσα, εποχης 1998 περιππου) δεν μπορω να συνεννοηθω απ το θορυβο, μιλαμε δεν ακουω τιποτα. Στο ασυρματο δεν εχω δοκιμασει χωρις φιλτρο. Το παλιο με το δισκο το εχουμε οχι για να περνουμε αλλα για να το ακουμε μιας και κανει τον κλασικο (ντριιιιιιν) ηχο που ειναι πολυ δυνατος (βλεπεται παραγεται με το κλασικο ηλεκτρινο κουδουνι που ενα βαρυδι χτυπαει σε κατι μεταλλικες καμπανες).
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 exoun gelio auta me tis tripes kai tin plaka.authentikos ixos oxi psifiakos.ti na po isos epidi einai palies den pianoun ales sixxnotites pera apo autin pou prepei.isos epidi den einai psifiakes kiolas.anyway se merikes pou akougetai thorivos an den exeis filtro kamia fora xanetai o sigxronismos otan to sikoneis.to exo dei auto.bebea kai me filtro exo dei palia siskeui na dimiourgei provlima kai na peftei o sigxronismos.ine ti tha sou katsei.
nikoskourtis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δοκιμασα το ασυρματο panasonic χωρις φιλτρο. Δουλευει αψογα. Ουτε υψησυχνο θορυβο εχει και επιπλεον δουλευει και η αναγνωριση κλησεων τζαμι. Το φιλτρο το εβαλα στο siemens και τα αλλα τα αφησα χωρις αφου δουλευουν αψογα. Βεβαια εχω ενα προβληματακι. Το βραδυ που πεφτω για υπνο τον αφηνω να κατεβαζει και το πρωι τον βρισκω παντα να εχει αποσυνδεθει. Τη μερα δε μου το κανει ποτε αυτο. Υποπτευομαι οτι μπορει να διορθωθει αν βαλω φιλτρα και στις αλλες συσκευες. Δηλαδη σκεφτομαι μηπως παιρνει καποιος τηλεφωνο και εκεινη τη στιγμη αποσυνδεεται ο υπολογιστης (θα μου το κανε και το απογευμα βεβαια αλλα το πρωι ειναι πιο πολλα τα τηλεφωνα). Στον οτε (Λευκαδα) θα εχουν την αλλη δευτερα φιλτρο και μου εδιναν splitter. Δεν τον πηρα γιατι εχει 10 ευρω. Θα φτιαξω μονος μου φιλτρο με ενα σχεδιο που βρηκα στο ιντερνετ (2-3 πυκνωτες και πηνια θελει). Εχω ομως μια απορια που την εχω ξαναπει. Αν βαλω στην κεντρικη μπριζα ενα φιλτρο (οχι splitter) και απο την εξοδο του φιλτρου στειλω σε ολες τις συσκευες τηλεφωνου δε θα ειναι το ιδιο με το να βαλω σε καθε τηλεφωνο ξεχωριστο φιλτρο; Επισης γιατι λετε οτι ο υπολογιστης πρεπει να ειναι κοντα στο splitter για να μην τραβας μακρια καλωδια; Δεν μπορειται να στειλετε το σημα μεσα απο τα κουτια των μπριζων; Εκτος και εχουν μονο 2 καλωδια περασμενα για καθε μπριζα (στο δικο μου την εγκατασταση την εφτιαξε ο πατερας μου και εβαλε τουλαχιστον 4 σε καθε μπριζα για εφεδρια).
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δοκιμασα το ασυρματο panasonic χωρις φιλτρο. Δουλευει αψογα. Ουτε υψησυχνο θορυβο εχει και επιπλεον δουλευει και η αναγνωριση κλησεων τζαμι. Το φιλτρο το εβαλα στο siemens και τα αλλα τα αφησα χωρις αφου δουλευουν αψογα. Βεβαια εχω ενα προβληματακι. Το βραδυ που πεφτω για υπνο τον αφηνω να κατεβαζει και το πρωι τον βρισκω παντα να εχει αποσυνδεθει. Τη μερα δε μου το κανει ποτε αυτο. Υποπτευομαι οτι μπορει να διορθωθει αν βαλω φιλτρα και στις αλλες συσκευες. Δηλαδη σκεφτομαι μηπως παιρνει καποιος τηλεφωνο και εκεινη τη στιγμη αποσυνδεεται ο υπολογιστης (θα μου το κανε και το απογευμα βεβαια αλλα το πρωι ειναι πιο πολλα τα τηλεφωνα). Στον οτε (Λευκαδα) θα εχουν την αλλη δευτερα φιλτρο και μου εδιναν splitter. Δεν τον πηρα γιατι εχει 10 ευρω. Θα φτιαξω μονος μου φιλτρο με ενα σχεδιο που βρηκα στο ιντερνετ (2-3 πυκνωτες και πηνια θελει).Εχω ομως μια απορια που την εχω ξαναπει. Αν βαλω στην κεντρικη μπριζα ενα φιλτρο (οχι splitter) και απο την εξοδο του φιλτρου στειλω σε ολες τις συσκευες τηλεφωνου δε θα ειναι το ιδιο με το να βαλω σε καθε τηλεφωνο ξεχωριστο φιλτρο; Επισης γιατι λετε οτι ο υπολογιστης πρεπει να ειναι κοντα στο splitter για να μην τραβας μακρια καλωδια; Δεν μπορειται να στειλετε το σημα μεσα απο τα κουτια των μπριζων; Εκτος και εχουν μονο 2 καλωδια περασμενα για καθε μπριζα (στο δικο μου την εγκατασταση την εφτιαξε ο πατερας μου και εβαλε τουλαχιστον 4 σε καθε μπριζα για εφεδρια). a.nai bale filtrakia pantou giati poles fores xoris filtrakia nai den akous thorivo alla sou rixnei ti9n sindesi.nai ite baleis splitter stin kentriki ite filtro me diakladoti pali einai to idio.apla epidi ine pola ta til pote den xereis ti mporei na ginei alla logika ola tha pane kala.se mia periptosi exo dei na xanei sigxronismo otan sikoneis siskeui parolo pou mpike kentrika.malon itan i siskeui giati kai me diko tis filtro to idio.itan arxaia.dne einai anagki to modem na einai konta sto splitter.ine blakia auto .exo stilei grammi apo to splitter diameso tou toixou 5 -6 metra pio kato meta apo 2domatia kai ola mia xara.eseis pou exeis kai 4 kalodia ise arxontas.kaneis ta panta akoma kai isdn na ixes. agorase to filtro pantos min kathesai na to ftiaxneis.
nikoskourtis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μαλλον τελικα θα περιμενω να φερουν την αλλη βδομαδα γιατι τα πηνια που θελει ειναι μεγαλα σχετικα (μερικα mH) και δεν εχω τετοια.
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 den axizei gia 2 euro na trexeis na to ftiaxneis.
nikoskourtis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μολις διαπιστωσα οτι οσο η μανα μου μιλαγε στο τηλεφωνο ειχε χαθει ο συγχρονισμος στο dsl. Αρα τα φιλτρακια ειναι απαραιτητα.
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μολις διαπιστωσα οτι οσο η μανα μου μιλαγε στο τηλεφωνο ειχε χαθει ο συγχρονισμος στο dsl. Αρα τα φιλτρακια ειναι απαραιτητα. auto pou sou ipa ;)xanetai poles fores.ante agorase 1 ,2
alexb_10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 paidia na rwtisw kati sxetiko me auto? egw epeidi thelw na syndesw ektos apo to modem tou adsl kai to kanoniko modem gia na stelnw fax, ti sindesmoplogia tha kanw? perimenw thn energospoiisi tis adsl se liges meres... diladi sto dwmatio mou(pou den einai i kentriki priza) exw thlefwno, kanoniko modem 56k kai to adsl modem. pws tha valw ti? thanx
cyberbop70 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 ego ebala ena filtraki poy eixe mesa to conexx sthn asyrmath syskeyh sto ena domatio kai to modem katey8eian sthn priza se allo domatio kai doyleyoyn ola ok....(den ksero se poio apo ta domatia erxtai h kentrikh priza kai oyte exo xrono na psaxno)kai eroto?? ean 8elhso na balo kai mia sta8erh syskeyh sto domatio poy exo to modem prepei na balo splitter?(exo syndesh pstn) **prosoxh ta epipleon filtra eite splitter na ta agorazete gia ton sygkekrimeno typo gramhs------>pstn kai isdn**
qspock Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 paidia na rwtisw kati sxetiko me auto? egw epeidi thelw na syndesw ektos apo to modem tou adsl kai to kanoniko modem gia na stelnw fax' date=' ti sindesmoplogia tha kanw? perimenw thn energospoiisi tis adsl se liges meres...diladi sto dwmatio mou(pou den einai i kentriki priza) exw thlefwno, kanoniko modem 56k kai to adsl modem. pws tha valw ti? thanx[/quote'] Μεχρι να συνδεθω στη Forthnet in a box, ειχα ακομα το παλιο 56ρι μοντεμ + τηλεφωνο. Αλλα εβαλα και το dsl modem. Η συνδεσμολογια που εκανα και δουλευε το PSTN modem μαζι με το DSL modem ηταν: Η γραμμη ερχοταν κανονικα στο DSL modem, εβγαινε απο κει, μετα ακολουθουσε το φιλτρο, μετα πηγαινε στο modem και ακολουθως στο τηλεφωνο. Αρα το φιλτρο χρησιμοποιουνταν και για το τηλεφωνο και για το παλιο μοντεμ. Λογικο ειναι, αλλιως μπορει να εχει προβληματα. Το φιλτρο αυτο που κανει ειναι να επαναφερει τη γραμμη σου στην κατασταση που ηταν πριν γινει DSL...
alexb_10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μεχρι να.....που ηταν πριν γινει DSL... thanx file, auin tin apantisi epsaxna
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.