filip1400 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 an mporeis na baleis to splitter prin anevei sto spiti i prin paei stin kentriki ise arxontas Αυτο φιλε μπορω να το κανω. Ομως μπορεις να μου εξηγησεις τι πλεονεκτηματα προκυπτουν ;
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 kapoioi to bazoun stin kentriki priza afou tin anixoun apo piso kai kopsoun ta kalodia.to pleonektima einai oti den xriazesai pouthena filtro meta.to meionektima einai oti prepei konta sto splitter na mpei kai to adsl modem,router.exartate bebea kai apo to posa kalodia pernane mesa apo ton toixo ktl ktl.alla min treleneste.kai filtra na balete isaste mia xara.den xriazetai na anigete prizes kai ola auta gia na ginei auto.oso exei ena splitter exoun 3 filtra.diafora stin taxitita den iparxei min anisixite.oute pisteuo oti exoun oloi 10 siskeues oste na thes 10 filtra.to kathena exei ta pleonektimata tou kai ta mionektimata tou.
filip1400 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 to meionektima einai oti prepei konta sto splitter na mpei kai to adsl modem,router. Αυτο εχω κανει εγω τωρα. Ειναι λαθος να ειναι κοντα μεταξυ τους το modem με το splitter ; YΓ σορρυ αν κουραζω αλλα ειμαι ασχετος.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 den einai lathos.alla to provlima einai oti ama sindeseis to splitter kapou makria nai men sto tilefono den tha xriastei filtro alla tha xriasteis kai ena terastio kalodio gia na ftasei mexri to router.px na baleis to splitter sto ipogeio tis polikatoikias pou erxetai i grammi.tha glitoseis filtra alla to adsl pos tha to stileis pano?tha traviskeis 2 km kalodio?to provlima einai pou kai posa kalodia exeis.i apostasi einai to ligotero.
filip1400 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 ΟΚ αρα δεν υπαρχει προβλημα αν το modem ειναι κοντα στο splitter. Iσα ισα που αν βαλεις το splitter στο ισογειο ενω εσυ μενεις πχ στον 5 ο θα χρειαστεις και ενα εξωτερικο καλωδιο για να παει στο modem (πραγμα δυσκολο). Eσυ ομως προτεινες σαν ιδανικο το splitter να ειναι στο ισογειο δλδ μακρια και γι αυτο μου γεννηθηκαν οι αποριες .....
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 den enoooume isogio.ennooume prin mpei sto spiti i na to parakampsis prin tin proti priza.an ise 5 kai ine to ntoulapi ston proto ennoite oti den einai eukolo na ginei kai den exei noima
nikoskourtis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Απο καθε φιλτρο μονο μια συσκευη τηλεφωνου μπορω να βαλω; Δε μπορω δηλαδη στην εξοδο του φιλτρου να βαλω 2 συσκευες (μεσω ενος "ταφ").
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 ginetai.mono ama sou tixei tipota paraxeno tote to allazeis.alla sinithos den ginetai.
SnipeR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Εμένα έτυχε η πρώτη πρίζα του σπιτιού να είναι στο δωμάτιό μου οπότε άρχοντας... 1: Άνοιξα την πρίζα 2: Αποσύνδεσα τα καλώδια που έρχονται από τον ΟΤΕ 3: Τα σύνδεσα με ένα καλώδιο τηλεφώνου κομμένο από τη μία μεριά και από την άλλη κανονικά στο splitter στο 'LINE' 4: Με ένα ακόμη καλώδιο σύνδεσα το ISDN μου με το 'PHONE' του splitter 5: Μετά με ένα τρίτο και τελευταίο καλώδιο σύνδεσα μία έξοδο τηλεφώνου του NETMOD με την πρίζα για να πάει η γραμμή και στις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού. (Εάν δεν έχετε ISDN παραλείπετε τα 4,5 και απλά συνδέετε το 'PHONE' του splitter με την πρίζα που ανοίξατε) Ελπίζω να ήμουν αρκετά αναλυτικός
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 sniper ekanes to kalitero.giati etsi etsiles apo to ab1 ena kanali mesa.an pernousan perisotera tha mporouses na estelnes kai apo to ab2 alla distixos den pernane pola apo ton toixo.
nikoskourtis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι νοημα εχει ο splitter στην pstn. Αφου μπορεις στην αρχικη μπριζα του σπιτιου να περασεις τα καλωδια μεσω ενος filter και να συνεχισουν κανονικα στις πριζες για τις τηλεφωνικες συσκευες. Πριν το filter ενωνεις ενα καλωδιο και στο στελνεις στο modem. Αφου αυτο κανει και ο splitter. O splitter απ οτι καταλαβαινω φιλτραρει το σημα που παει στο τηλεφωνο ενω στελνει ολοκληρο το σημα στο modem.
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 anti na baleis ena tilefoniko taf i diakladoti kai apo tin mia na blaeis filtro kai apo tin alli to adsl ta kaneis ola mazi me auto.episis ine pio eukolo stin periptosi tilefonikou kentrou gia na min baleis 500 antaptores.episis linei to provlima merikes fores me tin anagnorisi kliseon.kai kaneis kai auto pou ipes episis apo to phone tou splitter feugei pantou gia mesa tilefononn.apla ine san taf kai filtro mazi.
nikoskourtis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Το φιλτρο εχει 2,5 ευρω στον οτε; Ειχε το πακετο μεσα ενα και το αβαλα στο ασυρματο. Χρειαζομαι αλλο ενα για ενα σταθερο siemens που εχουμε. Η συσκευη που εχω στο δωματιο μου δουλευει αψογα χωρις φιλτρο. Ειναι παλια συσκευη απο εκεινες που ειχαν ενα δισκο με τρυπες και τον γυριζες να παρεις τηλεφωνο (του 1985). Τι παιζει με αυτην; Εχει κανενα φιλτρο ενσωματωμενο επειδη οι γραμμες εκεινη την εποχη ειχαν λιγο θορυβο παραπανω; Δουλευει αψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.