Προς το περιεχόμενο

Αγορά Καινούριου Κουτιού

jobous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Heroichi το πηρα για ενα συστημα που εφτιαξα για συγγενη μου. Καλο κουτακι για τα χρηματα του, αλλα αν θες την γνωμη μου.... λιιιιιγο στεναχωρο ηταν. Θεωρειται βεβαια midi... αλλα το δικο μου επισης midi tower ειναι σαφως μεγαλυτερο και δουλευεις με ανεση σε αυτο (βεβαια και αλλα φραγκα).

Δες κατι καλυτερο, εκτος και αμα το cost cutting επιβαλλεται.

Δημοσ.
To 2o link δεν δουλεύει

Το έφτιαξα!!!

Λόγω χώρου δεν με παίρνει full.

Δεν θέλω να δώσω και τα μαυροκεφαλά μου.

1-2 hdd, 1 dvd, 1dvdr

και 3 κάρτες (sound, wifi, vga)

Απλά πράγματα δηλαδή. Νο O/C.

Δημοσ.

Προσωπικά, προτείνω Heroichi που είναι πάρα πολύ αθόρυβο με τους 12άρηδες ανεμιστήρες. Συμπαθητικό το κουτί από Pixmania, αλλά υπολόγισε 15 ? μεταφορικά και τους ανεμιστήρες που θα αγοράσεις αφού μάλλον δεν έχει ήδη εγκατεστημένους.

Το καλοκαίρι είχα πάρει από Pixmania αυτό (πιο "φτηνιάρικο" από τα 2 που επέλεξες):

http://www.pixmania.com/gr/gr/52977/art/advance/pc-case-xo-8077b.html#fichetechnique

Για τα χρήματα που έδωσα, με ικανοποίησε (το τροφοδοτικό του δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει πρόβλημα.)

...Το σχόλιο "Τέλειο 10/10" στην σελίδα του δεν είναι δικό μου, τώρα το είδα και εγώ.

Δημοσ.
Προσωπικά' date=' προτείνω Heroichi που είναι πάρα πολύ αθόρυβο με τους 12άρηδες ανεμιστήρες. Συμπαθητικό το κουτί από Pixmania, αλλά υπολόγισε 15 ? μεταφορικά και τους ανεμιστήρες που θα αγοράσεις αφού μάλλον δεν έχει ήδη εγκατεστημένους.

Το καλοκαίρι είχα πάρει από Pixmania αυτό (πιο "φτηνιάρικο" από τα 2 που επέλεξες):

http://www.pixmania.com/gr/gr/52977/art/advance/pc-case-xo-8077b.html#fichetechnique

Για τα χρήματα που έδωσα, με ικανοποίησε (το τροφοδοτικό του δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει πρόβλημα.)

...Το σχόλιο "Τέλειο 10/10" στην σελίδα του δεν είναι δικό μου, τώρα το είδα και εγώ.[/quote']

Oreo kouti retzosd.Kai se kalh timh me to trofodotiko

P$of0s

Δημοσ.

To Heroichi είναι αρκετά ποιοτικό & πολύ τίμια επιλογή για τα λεφτά του.

Μπορεί να στηθεί αρκετά ήσυχο.

Το άλλο κουτί δεν το συμπαθώ τόσο.

/sc

Δημοσ.

Προσπάθησε να πάρεις full γιατί θα σου δώσει μελλοντικά δυνατότητες αναβάθμισης και γενικά σε ένα πιο μεγάλο κουτί ο υπολογιστής ζει καλύτερα.

Σαν τα ψάρια μέσα στο ενυδρείο ένα πράμα.

Δημοσ.

Απο τα 2 που λες, προτιμώ το HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK

γιατι λεει για 5+2 σκληρους (αν ειναι σωστό* ) και 12αρηδες φαν. απλη εμφανιση χωρις φλασιες και παράθυρα, και καλη τιμη.

Διαστάσεις ΥxMxΠ: 460x430x210 cm

εγω εχω το CHIEFTEC FULL ATX CX-03

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=212655&Merchant_Id=1&sts_cid=3+

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΥxMxΠ ) 522x473x205 mm

και ειναι αρκετά μεγάλο, ευρύχωρο αλλα και βαρύ (μια φορά σε απασχολεί, αν το κουβαλησεις απο το μαγαζι στο αμαξι, αλλα το θυμάσαι για καιρό :grin: ).

οι HD μπαίνουν πλάγια (τα βυσματα προς τα αριστερα) χωρις βίδες, αλλα θελει προσοχη αν βαλεις και τους 6 σκληρους, κλεινοντας το καπακι, και αν πιεστουν τα καλώδια πανω στους δισκους,

μπορεί να σπάσεις τα βυσματα των Sata που ειναι λεπτα και εξέχουν.

με IDE δεν εχει πρόβλημα.

* για τις θεσεις σκληρών, ψαξε την περιγραφή του κουτιού και στο σαιτ του κατασκευαστή.

το δικο μου λεει 4+2 των 3,5'' στο Πλαισιο, αλλα εχει 6+2.

επισης ενα μειον πολλων κουτιων ειναι οι θεσεις usb οταν ειναι μπροστά και κάτω. πολύ άβολο να σκύβεις.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις. Τελικά ο νικητής ήταν το 6Α19.

Το άνοιξα. Πολύ καλό. Αύριο έχει συναρμολόγηση αφού ολοκληρώθηκε το παζλ(athlon 3200+, abit kn8 ultra, 1 gb pc 3200, ati 800gto 256)!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...