Προς το περιεχόμενο

PAP2 Locked to Vonage

lalexoulhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω εγώ πάντως το πήρα 24 δολλάρια + 32 δολλάρια μεταφορικά από ebay. Συμφέρει αν σκεφτεί κανείς ότι στην Ελλάδα κοστίζει 90-100 ευρώ...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paidia dokimasa to programataki ths voipbuster kai phra thl topiko

mesw mias gramhs 386 dsl akai htan aparadekto...

otan milages eixe mia kathisterish peripou 15 - 30 sec

to idio ginete kai me to pap2 h me auto mhlas kanonika???

Δημοσ.

Κι εγώ όταν είχα γραμμή 384 ούτε που το σκεφτόμουν να πάρω τηλέφωνο και να μιλήσω. Τρελό lag! Έκανα αναβάθμιση σε 512 και τώρα και πάλι είμαι οριακά. Μιλάω κανονικά αλλά με το παραμικρό browsing που θα κάνω μαμιέται ο δίας! Τι να πώ... ελπίζω στο 1mbit τα πράγματα να είναι πιό χαλαρά.

Δημοσ.

Sto 1 megabit ta pragmata einai apla teleia!

Auto pou xalei to pragma einai to upload kai oxi to download. To voip thelei peripou 8-10kb/sec upload kai alla tosa download. Opote an kapoios katebazei kati h' h sundesh tou den einai kalh einai polu oriaka gia na exei problhma. Egw to xrhshmopoiw twra ellada me 384/128 ths forthnet kai douleuei apsoga gia thn wra.

Δημοσ.

Χμμμ, το θέμα δεν είναι τόσο το bandwidth, όσο τα pings που έχει ο καθένας μας με τους servers του εκάστοτε SIP. Το pap2 έχει μέσα στο Interface του να επιλέξεις ποιόν codec θέλεις να χρησιμοποιήσεις: πολύ καλός codec είναι ο G729 που χρειάζεται μόλις λίγα kilobytes (2-4 το πολυ) για να μεταφέρει την φωνή σου. Όμως, το μεγάλο του πρόβλημα είναι οτι θέλει πάρα πολύ μικρά pings για να δουλέψει σωστά (κάτω από 50-60ms) κάτι το οποίο είναι σπάνιο να συμβεί ειδικά μιας που και οι servers του voipbuster βρίσκονται κάπου στην γαλλία. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον G723 που χρησιμοποιεί λίγο περισσότερο b/w αλλά δεν εξαρτάται τόσο πολύ από το ping.

Δημοσ.

Εχω κανει χρηστη. για να παρω τηλεφωνο τι νουμερα βαζω? ας πουμε για παραδειγμα στο

2109618***.

δοκιμη θελω να κανω με το ενα λεπτο να δω εαν παιρνει τηλεφωνο.

Δημοσ.

00302109618***

Panta bazeis to prothema ths xwras meta to topiko kodiko (px athina 210) kai meta ton topiko arithmo.

An thes kinhto tote 0030 kai meta ton arithmo tou kinhtou.

Xwris egrafh den nomizw oti mporeis na pareis kinhto mias kai xrewnetai.

Δημοσ.

Na sai kala dazzlestef ;)

Ante kai kala nea!!!

An agwraseis suskeuh kai se endiaferoun alles xwres ektos apo ellada uparxoun polles akoma etairies. Kane post edw kai tha sou pw! Alla autes theloun sigoura ata suskeuh opws to pap2 px.

Kalh xronia!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...