Προς το περιεχόμενο

PAP2 Locked to Vonage

lalexoulhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω αρκετες μερες να καταλάβω τι γίνεται με το PAP2 και πως μπορω να το κάνω unlock. Για την ωρα ειναι κλειδωμενο στην Vonage.

Μπορει καπιος να με διαφωτησει λιγο?

Ευχαριστω!!!!!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βεβαίως να σε βοηθήσω, έγινα κάτοχος ενός pap2 κλειδωμένου στη vonage, πριν από μία βδομάδα.

Καταρχάς ελπίζω να μην το σύνδεσες στο internet κατευθείαν, γιατι η vonage το κλειδώνει και δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση ούτε καν στο web-interface. Αν έχει κλειδώσει είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.

Στην περίπτωση λοιπόν που δέν έχει κλειδώσει, χρειάζεσαι 2 .bin αρχειάκια του firmware που δεν είναι κλειδωμένα στη vonage, και έναν tftp server για να στείλεις τα αρχειάκια αυτά στο linksys σου. Μπορείς να τα βρείς στο internet (δεν θα δώσω λίνκ για να μη μας κλειδώσουν...), αν τελικά δεν τα βρείς, εδώ είμαι εγώ!...

Tftp server μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτόν:

http://www.weirdsolutions.com/weirdSolutions/files/products/desktopSoftware/desktopTftp/tftp_desktop_free.exe

Δημοσ.

Katarxhn euxaristw gia thn apanthsh! Kai sorry pou arghsa alla eleipa taksidi.

Oxi exw diabasei thn diadikasia kai den to exw balei sto net.

Exw kanei unlock to web interface kai exw alaksei to user pass.

Tftp ton exw etoimasei kai setarei alla den exw ta 2 bin arxia...

Δημοσ.

Είναι μια μικρή συσκευούλα που συνδέεται με μια τηλεφωνική συσκευή και με το μόντεμ της adsl. Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνα ακόμη κι αν ο Η/Υ σου είναι κλειστός...

http://www.amazon.com/gp/product/tech-data/B0002V8KX6/ref=dp_nav_0/104-9625852-9855107?%5Fencoding=UTF8&n=172282&s=electronics

Δημοσ.

Ανάλογα τον παροχέα. Εγώ ας πούμε το έχω με voipbuster και κάνω όλες μου τις κλίσεις σε σταθερά χωρίς να πληρώνω το παραμικρό. Μπορώ βέβαια να καλέσω και σε κινητά αλλά τότε χρεώνομαι. Ότι θέλει ο καθένας μπορεί να του βάλει.

Δημοσ.
Ανάλογα τον παροχέα. Εγώ ας πούμε το έχω με voipbuster και κάνω όλες μου τις κλίσεις σε σταθερά χωρίς να πληρώνω το παραμικρό. Μπορώ βέβαια να καλέσω και σε κινητά αλλά τότε χρεώνομαι. Ότι θέλει ο καθένας μπορεί να του βάλει.

katse re file h voipbuster sou dinei dwrean thlefono eswterikou??

(kai yperastika diladi?)

an einai etsi na paw na to parw!!!

Δημοσ.
paidia h piotita ths epikoinonias einai kalh??

exw 384 forthnet ti kanoume me to download mias kai katevazei synexeia

epireazete ?

apo pou to agorasate kai poso??

Αν εχεις σκοπο να κατεβαζεις ξεχνατο. Ειδικα οταν μιλαμε για 384 θα πρεπει τα παντα να τα εχεις κλειστα.

Ακομα και αν τα εχεις κλειστα παιζει να εχεις προβλημα λογω οτε. Δοκιμασε με το 1 λεπτο δωρεαν που ειναι, και αν σε ικανοποιει βαλε 10 ευρω για απεριοριστα.

Δημοσ.

Δηλαδή έχουμε κλειστό το pc και έχοντας συνδέσει μία τηλεφωνική συσκευή στο PAP2 (μέσω voipbuster πάντα) μιλάμε free?

Καλό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...