dasak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Χαιρετε! Αυτον τον καιρο αναζητω οθόνη tft και ειμαι αναμεσα σε eizo m1700 και philips 170p6eg. Τα συγκριτικα ειναι αντικρουόμενα για το ποια από τις 2 είναι τελικά καλύτερη, αλλά κλίνω προς τη philips λόγω της εγγυησης που δίνει (0 pixel 3 χρόνια on site) . Με την ευκαιρια ήθελα να ρωτήσω, εφόσον κάποιος ξέρει πόσο πιθανο είναι να καεί ένα pixel μετα από 6 μήνες από την αγορά της οθόνης. Επίσης ποσο θα κοστιζε να κανει καποιος μια επισκευη καμμένου pixel στην αντιπροσωπεια και αν θα μπορουσε να το φτιάξει μόνος του! Εχετε ακούσει για κάποια εταιρεία γενικά που έχει κακή υποστήριξη (π.χ eizo, philips); Δηλαδή να καθυστερούν να έρθουν να τη πάρουν ή να αργούν την επισκευή κτλ.Από τις δικές σας ειστε ευχαριστημένοι; Η προσωπικές εμπειρείες σας στον τομέα θα βοηθούσαν πολύ. Ευχαριστώ
spirosta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Το pixel δεν είναι κάτι που επισκευάζεται. Καμμένο pixel σημαίνει και αλλαγή ολόκληρου του panel.
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 gia mena pare autin pou exei eggiisi gia 0 kamena pixel.nai mporei na sou bgei kai pio meta to kameno pixel alla sinithos oso exo dei bgenei apo tin arxi apo tin mama eteria diladi.kai lg mporeis na pareis pou pragmati einai poli kales kai eggiisi 0 kamena pixel.
iccon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Ta montela pou evgale i philips fenonte poli kala... eizo 0 pixel gia 5 xronia philips 0 pixel 3 xronia gia orismena new montela LG 0 pixel gia 3 xronia.. Den xerw an dinei kapoia allai 0 pixel....
sa1901 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Ta montela pou evgale i philips fenonte poli kala... eizo 0 pixel gia 5 xronia philips 0 pixel 3 xronia gia orismena new montela LG 0 pixel gia 3 xronia.. Den xerw an dinei kapoia allai 0 pixel.... 0 pixel ΕΙΖΟ -> Ισχύει για 6 μήνες από την αγορά Philips -> Ισχύει για 1 χρόνο από την αγορά LG -> Ισχύει για όλη την διάρκεια της 3ετής εγγύησης Επίσης η Belinea δίνει 0 pixel και για τα 3 χρόνια της εγγύησης.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 den xero alla exei tixei se kanenan os tora na tou bgaloun kamena pixel meta apo kairo.milao gia sovares markes opos lg ktl ktl.den milao tora gia tipota noname tft.
spirosta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δεν θεωρώ την LG μία εταιρία που φτιάχνει ηλεκρικές συσκευές, TV, hifi, και πολλά άλλα να θεωρείται σοβαρή εταιρία στον τομέα των tft. Αν δεν είχε τα καμμένα pixel δεν θα ήταν τόσο γνωστή αλλά ο κόσμος είναι κολλημένος με τα pixel και σκαλώνει σε αυτό. Αυτά είναι δικές μου απόψεις και θεωρώ σοβαρές εταιρίες EIZO και SAMSUNG. Στο θέμα μας. Φίλος με LG του εμφάνισε το pixel σε δύο μήνες στην 1750. Φυσικά έγινε άμεση αλλαγή. Το μόνο παράπονο του η οθόνη ήταν άλλου χρώματος αφού δεν υπήρχε αυτό που είχε. Βέβαια εμένα αυτό το γκριζοπό της καινούργιας μου αρέσει περισσότερο. Είναι η μόνο περίπτωση που ξέρω που βγήκε pixel ετά από καιρό. Συνήθως βγαίνουν μέσα στις πρώτες ώρες λειτουργίας, ίσως και στις πρώτες μέρες....Σπάνια μέσα σε μία εβδομάδα. Όλες οι άλλες περιπτώσεις είναι απλά ΣΠΑΝΙΕΣ. Εγώ πήρα την samsung 930BF πριν από κανα 2 μέρες και ούτε pixel καμμένο έχει και φυσικά τα χρώματα της δεν παίζονται σε σύκριση με μία LG1980 ενός γείτονα δίπλα δίπλα με DVI και οι δύο. pixel δεν έχει βγάλει και αν έβγαζε θα την επέστρεφα ως ελλατωματική και ότι γινόταν. Πάντως ο κόσμος πιστέυω πρέπει να καταλάβει ότι η τεχνολογία των tft έχει προχωρήσει τόσο που ενώ παλιά ήταν συνηθισμένο να έχεις 1-2 ή και 3-4 καμμένα pixel τώρα είναι εξαιρετικά σπάνιο. Άλλωστε ιδιαίτερα αν δεν κολλήσει σε κανα ασπρο (που είναι και η χειρότερη περίπτωση) ούτε καν θα φαίνεται εκτός όπως είπα αν ο άλλος είναι κολλημένος και με το που βλέπει tft αντί να δει τα χρώματα της κάθεται και βλέπει αν έχει καμμένα pixel. και όσο για την samsung που πολλοί μα πάρα πολλοί την αποφεύγουν θα ήθελα πολύ να δω πόσοι έχουν samsung με καμμένα pixel. H samsung έχει από τις καλύτερες γραμμές παραγωγής και ελέγχου των οθονών της.
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δεν θεωρώ την LG μία εταιρία που φτιάχνει ηλεκρικές συσκευές' date=' TV, hifi, και πολλά άλλα να θεωρείται σοβαρή εταιρία στον τομέα των tft. Αν δεν είχε τα καμμένα pixel δεν θα ήταν τόσο γνωστή αλλά ο κόσμος είναι κολλημένος με τα pixel και σκαλώνει σε αυτό. Αυτά είναι δικές μου απόψεις και θεωρώ σοβαρές εταιρίες EIZO και SAMSUNG. Στο θέμα μας. Φίλος με LG του εμφάνισε το pixel σε δύο μήνες στην 1750. Φυσικά έγινε άμεση αλλαγή. Το μόνο παράπονο του η οθόνη ήταν άλλου χρώματος αφού δεν υπήρχε αυτό που είχε. Βέβαια εμένα αυτό το γκριζοπό της καινούργιας μου αρέσει περισσότερο. Είναι η μόνο περίπτωση που ξέρω που βγήκε pixel ετά από καιρό. Συνήθως βγαίνουν μέσα στις πρώτες ώρες λειτουργίας, ίσως και στις πρώτες μέρες....Σπάνια μέσα σε μία εβδομάδα. Όλες οι άλλες περιπτώσεις είναι απλά ΣΠΑΝΙΕΣ. Εγώ πήρα την samsung 930BF πριν από κανα 2 μέρες και ούτε pixel καμμένο έχει και φυσικά τα χρώματα της δεν παίζονται σε σύκριση με μία LG1980 ενός γείτονα δίπλα δίπλα με DVI και οι δύο. pixel δεν έχει βγάλει και αν έβγαζε θα την επέστρεφα ως ελλατωματική και ότι γινόταν. Πάντως ο κόσμος πιστέυω πρέπει να καταλάβει ότι η τεχνολογία των tft έχει προχωρήσει τόσο που ενώ παλιά ήταν συνηθισμένο να έχεις 1-2 ή και 3-4 καμμένα pixel τώρα είναι εξαιρετικά σπάνιο. Άλλωστε ιδιαίτερα αν δεν κολλήσει σε κανα ασπρο (που είναι και η χειρότερη περίπτωση) ούτε καν θα φαίνεται εκτός όπως είπα αν ο άλλος είναι κολλημένος και με το που βλέπει tft αντί να δει τα χρώματα της κάθεται και βλέπει αν έχει καμμένα pixel. και όσο για την samsung που πολλοί μα πάρα πολλοί την αποφεύγουν θα ήθελα πολύ να δω πόσοι έχουν samsung με καμμένα pixel. H samsung έχει από τις καλύτερες γραμμές παραγωγής και ελέγχου των οθονών της.[/quote'] tha prostheso merikes antiriseis se auto.oti kai i sony pou ftiaxnei korifi othones ftiaxnei kai hi -fi kai video kai tileoraseis ktl ktl.opote giati oxi i lg.b.afou i philips i eizo kai i kathe eteria einai toso sigouri oti i othones pou ftiaxnoun einai toso poiotikes giati den bazoun kai eggiiisi 0 kamenon pixel opos i lg.ego exo doulepsei kai se sony tft kai se lg kai samsung kai diafores.na po tin alitheia epidi den ime psiras me tis othones oute pezo tipota extreme paixnidia oles oi othones me exoun ikanopoiisei.kathares xekourastes ktl ktl.den ipa oti tha bgaloun oi ales eteries apla giati na min paro lg pou mou dinei tin eggiisi efoson oles me kaliptoun.prosopika exo sony kai theoro pola ta lefta pou exei diafora me tis lg i philips.exo ena sub pixel kokkino to opoio thelei megenthitiko gia na fanei.
spirosta Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Η sony δεν φτιάχνει και ψυγεία και πλυντίρια και κουζίνες και το βασικότερο ξεκίνησε η sony από Hifi και TV ενώ η LG ξεκίνησε από τα ψυγεια και δεν έχει πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα των οθονών tft για υπολογιστή. Αλλά αυτά είναι σεβαστές απόψεις του καθενός. Κάτι άλλο όμως είναι ότι δυστυχώς δεν κανονίζει η LG τους όρους της εγγύησης αλλά η επίσημη αντιπροσωπία. Και η Alman είναι και για τις LG και για τις Samsung και δίνει 0 και 7 pixel αντίστοιχα. Πιστεύω ότι παίζονται συμφέροντα πολλά. Στην κορέα αν θυμάμαι οι samsung έχουν 0 pixel. Πάντως οι LG έχουν γίνει από αυτό περισσότερο γνωστές. Και δεν λέω ότι δεν είναι καλές αλλά στην αγορά επικράτησαν λόγω του 0 pixel και όχι εξαιτίας της ποιότητας τους.
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=910412&postcount=8
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Η sony δεν φτιάχνει και ψυγεία και πλυντίρια και κουζίνες και το βασικότερο ξεκίνησε η sony από Hifi και TV ενώ η LG ξεκίνησε από τα ψυγεια και δεν έχει πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα των οθονών tft για υπολογιστή. Αλλά αυτά είναι σεβαστές απόψεις του καθενός. Κάτι άλλο όμως είναι ότι δυστυχώς δεν κανονίζει η LG τους όρους της εγγύησης αλλά η επίσημη αντιπροσωπία. Και η Alman είναι και για τις LG και για τις Samsung και δίνει 0 και 7 pixel αντίστοιχα. Πιστεύω ότι παίζονται συμφέροντα πολλά. Στην κορέα αν θυμάμαι οι samsung έχουν 0 pixel. Πάντως οι LG έχουν γίνει από αυτό περισσότερο γνωστές. Και δεν λέω ότι δεν είναι καλές αλλά στην αγορά επικράτησαν λόγω του 0 pixel και όχι εξαιτίας της ποιότητας τους. den amfiballo oti einai simferonta kai oti pragmati eginan gnostes gia ta 0 pixel.kai ego apo auto tis ematha.gia poiotita toulaxiston emena oi gnostes markes me kaliptoun.apla giati i lg kai oxi i sony re gamoto pou ine kai akrivi.kai exo dei se kati ftines othones kati kamena pixel terastia pou ama to eblepa se samsung tha autoktonousa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.