spirosb3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδια μια βοηθεια.Οι σελιδες κατεβαινουν κυματιστα.Πως μπορω να το διορθωσω;
HQ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ti simainei katevenoun kimatista ?bas kai tros polla rufles?lol asteiaki eksigise to ligo parapano re paidi mou auto
spirosb3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 πως να το πω .δεν κατεβαινουν κανονικα αλλα κυματιστα οπως ακριβως το περιγραφω.ειμαι και ασχετος με το κομπιουτερ
HQ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 thes mipos na peis oti katevenoun ligo ligo?dld oti se ena site me mia foto tha katevei i foto san na ksediploneis enan xarti? an nai auto einai fisiologiko
spirosb3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 κοιτα να δεις, διαβασες την σελιδα και θες να προχωρησεις παρακατω.κατεβαινεις με το ποντικι η με τα βελακια που ειναι δεξια.η σελιδα κατεβαινει κυματιστα οχι κανονικα.δεν ξερω αν σου εδωσα να καταλαβεις παντως ευχαριστω
Tetix Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Σε firefox ή ΙΕ έχεις τσεκαρισμένο το smooth scrolling στις επιλογές advanced (Tools--Options και Tools--Internet Options) αντίστοιχα;
netcrawler Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Logika exeis balei drivers gia tin karta grafikon sou
paokara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Logika exeis balei drivers gia tin karta grafikon sou Μάλλον κάτι τέτοιο είναι και εμένα για driver γραφικών μου ακούγεται. Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας --> Ιδιότητες --> Ρυθμίσεις και εκεί που λέει εμφάνιση λογικά θα σου γράγει την οθόνη σου ή Οθόνη τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας και δίπλα την κάρτα γραφικών σου, αν γράφει άγνωστο θέλει drivers.
spirosb3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 παιδια ευχαριστω αλλα δεν ξερω, εφτιαξε μονο του.
markospap Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Telika merika pc h exoun apokthsei protovouleies sto service, h otan viavazoun to insomnia, krinoun poia einai h lysh kai ftiaxnoun mona tous! Auta einai! Filika panta...
Xvipes Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Telika merika pc h exoun apokthsei protovouleies sto service, h otan viavazoun to insomnia, krinoun poia einai h lysh kai ftiaxnoun mona tous! Auta einai! Filika panta... looooooool file auto ksanapesto!prin 2 meres hmoun panw apo to p.c misi mera gia na ftiaksw kati sto p.c kai ekei pou eixa apelpistei ksafnika eftiakse mono tou....... agnwstes e voule tou p.c :-P
vask Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 ..... ακόμα και να καταλάβουμε τί χρειάζεται για να διορθωθεί ... μήπως να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο φίλο να το δει από κοντά?
netcrawler Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 perna new drivers prin kaneis otidipote allo
spirosb3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 στο ΙΕ το εχω τσεκαρισμενο,Tetix thanks but nothing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.