Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο διαβασμα των σελιδων ιντερνετ

spirosb3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως να το πω .δεν κατεβαινουν κανονικα αλλα κυματιστα οπως ακριβως το περιγραφω.ειμαι και ασχετος με το κομπιουτερ

Δημοσ.

thes mipos na peis oti katevenoun ligo ligo?dld oti se ena site me mia foto tha katevei i foto san na ksediploneis enan xarti?

an nai auto einai fisiologiko

Δημοσ.

κοιτα να δεις, διαβασες την σελιδα και θες να προχωρησεις παρακατω.κατεβαινεις με το ποντικι η με τα βελακια που ειναι δεξια.η σελιδα κατεβαινει κυματιστα οχι κανονικα.δεν ξερω αν σου εδωσα να καταλαβεις παντως ευχαριστω

Δημοσ.

Σε firefox ή ΙΕ έχεις τσεκαρισμένο το smooth scrolling στις επιλογές advanced (Tools--Options και Tools--Internet Options) αντίστοιχα;

Δημοσ.
Logika exeis balei drivers gia tin karta grafikon sou

Μάλλον κάτι τέτοιο είναι και εμένα για driver γραφικών μου ακούγεται. Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας --> Ιδιότητες --> Ρυθμίσεις και εκεί που λέει εμφάνιση λογικά θα σου γράγει την οθόνη σου ή Οθόνη τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας και δίπλα την κάρτα γραφικών σου, αν γράφει άγνωστο θέλει drivers.

Δημοσ.
Telika merika pc h exoun apokthsei protovouleies sto service, h otan viavazoun to insomnia, krinoun poia einai h lysh kai ftiaxnoun mona tous! Auta einai! Filika panta...

looooooool file auto ksanapesto!prin 2 meres hmoun panw apo to p.c misi mera gia na ftiaksw kati sto p.c kai ekei pou eixa apelpistei ksafnika eftiakse mono tou.......

agnwstes e voule tou p.c :-P

Δημοσ.

..... ακόμα και να καταλάβουμε τί χρειάζεται για να διορθωθεί ... μήπως να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο φίλο να το δει από κοντά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...