laptopmaniac Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Επιτέλους το πολυαναμενόμενο amilo M 4438 με την οθόνη WUXGA έφτασε και Ελλάδα... Παραθέτω τα Link παρακάτω... Amilo M 4438 Links!! Άυριο θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να μου πει πότε θα τα έχει ακριβώς. Απο χαρακτηριστικά αυτό με τον 770 είναι μπροστά...και 2500 δεν είναι κακή τιμή... :-? Αν το έχει κανείς ας μας πεί τι εννοεί με αυτό το HDTV Ready...
laptopmaniac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν τελευταία νέα είναι ότι η σειρά 4438 θα είναι διαθέσιμη γύρω στις 15/12. Αν έχει κανείς κανένα απο αυτά ( στο εξωτερικό φαντάζομαι θα κυκλοφορούν καιρό ) να μου πεί αν αξίζει άλλαγή του δικού μου 3438 με το 4438. Οι διαφορές που βλέπω έίναι 770 αντί 760, η οθόνη φυσικά και αυτό το HDTV-READY που δεν ξέρω σε τι μπορεί να φανεί χρήσιμο σε ένα φορητό,
yorgosd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 re paidia mipos kserei kaneis poso krataei i mpataria autou tou korifaiou mixanimatos?
manolakosfs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 wraio mixanaki an kai 8a protimousa na eixe AMD panw
laptopmaniac Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Και εγώ είμαι φίλος των AMD αλλά να σου πω την αλήθεια στα φορητά πιστεύω η Intel είναι λίγο μπροστά. Δεν είναι πιστεύω τυχαίο που οι 3 ηγέτες ( Dell,IBM,Toshiba) δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα συστήματα με AMD. Η μπαταρία να υπολογίσω γύρω στην μιάμιση ώρα μιας και στο δικό μου κρατάει σε normal κατάσταση κανένα δύωρο.
panraf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν να πω την άποψη μου? Ανάλυση 1920*1200 σε οθόνη 17" έχει ως αποτέλεσμα όλα να φαίνονται ψίρες και μικροσοπικά όπως στα Sony Vaio. Αυτή την ανάλυση την έχουν οι 24αρες οθόνες υπολογιστών και πάνε τώρα να στριμώξουν τέτοια ανάλυση σε 17αρι πάνελ? Δεν το καταλαβαίνω αυτό....
manolakosfs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 mallon h intel den tous afinei.....min jexnas poses fores exei paei h intel sta dikastiria gia a8emito andagwnismo..........
laptopmaniac Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Σε αυτό που λες για την intel δεν πρέπει να έχεις και πολύ άδικο απλά στα φορητά δεν με έχει κάνει και φανατικό η amd ( κάτι που συμβαίνει στα σταθερά ) λόγω κυρίως της πλατφόρμας Turion που δεν έχει ακόμα οριμάσει όσο η centrino. Τέσπα, το 4438 μου μοιάζει μ@μ@το φορητό και μάλλον σύντομα θα το τσιμπήσω ( Είμαι σε παζάρια με την Openmind ) Αν το θέλει και κανείς άλλος να κανονίσουμε καμμιά ομαδική να πάρουμε και καμμιά έκπτωση ( λέω τωρα εγώ..) Πάντως πολύ μου αρέσει αυτό με τον 770... Και μια χαρά είναι η 1920*1200 ανάλυση ( είναι το μόνο που μου έλειπε απο το παλιό μου Vaio ) :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.