Προς το περιεχόμενο

Ηχεία Altec Lancing VS3121(2+1).Από μακρυά κι αγαπημένοι!

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να αγοράσω 2.1 ηχεία για το pc.

Ύστερα απο ψάξιμο κτλπ κατέληξα στα Altec Lancing VS3121 από

Πλαίσιο.

Για να μην τα πολυλογώ,συνδέω τα ηχεία με το sub,συνδέω στο sub το

remote control.Με το που τα βάζω στο ρεύμα ακούω ένα εντονο φύσημα από

τα 2 ηχεία και το sub ακουγόταν σαν να βρυχάται.Φαντάζομαι πως θα ήταν ανοιχτή

στο maximum η ένταση.Αμ δε! Κλειστή ήταν.

Σκεφτείται πως δεν είχα συνδέσει το mini Jack στην κάρτα ήχου ακόμα.

Με τα πολλά,το επιστρέφω στο Πλαίσιο και μόλις του εξηγώ για το φύσημα με

τα ηχεία δε με πίστευε. Πήγαμε σε αλλο VS3121 που έιχε στο ράφι συνδεδεμένο

και έκανε ακριβώς.Σκεφτείται πως ο θόρυβος ακουγόταν ακόμα και σε θορυβώβες περιβάλλον

όπως αυτό ενός καταστήματος.

Η πλάκα είναι πως ο τεχνικός προσπαθούσε να με πείσει πως "έτσι είναι η τεχνολογία"

των συγκεκριμένων ηχείων.

Μετά από πολύ λίγη επιμονή μου εκοψε πιστωτικό.

Δόκιμασα με το αυτί μου τα X230 της Logitech τα οποία σε full ένταση δεν

εβγαζαν τον παραμικρό θόρυβο κυριολεκτικά και πόσο μάλλον σε σχεση με

τα 3121.

Συμπέρασμα:

1)Μακρυά από το συγκεκριμένο μοντέλο(VS3121) της Altec Lancing.

2)Να ακούτε τα ηχεία πρίν τα αγοράσετε.Να το απαιτείται.

Δημοσ.

Και εγώ πριν δύο χρόνια την είχα πατήσει με την ποιότητα σε παρόμοια ηχεία της ίδιας εταιρίας. Είχαν ένα ενοχλητικό sub που δεν ρυθμιζόταν με τίποτα και έτριζε όλο το σπίτι. Τώρα χτύπησα τα jbl creatures και έχει ησυχάσει το πάτωμα του σπιτιού. Άμα θες 2.1 ηχεία χτύπα τα είναι πάρα πολύ καλά ΙΜΟ πάντα.

Δημοσ.

Ακριβώς τα ίδια ηχεία έχει και η νονά μου με απολύτος κανένα πρόβλημα.

Άρα αν θες τη γνώμη μου 2 πράματα μπορεί να σου τύχανε:

1) Έπεσες σε ελατωματικό κομμάτι.

2) Αυτός ο θόρυβος που άκουγες προέρχεται από τον ενισχυτή που δεν ήταν γειωμένος [ή κάτι τέτοιο] καθώς όπως λες δεν είχες συνδέσει το βύσμα στην κάρτα ήχου.

Δοκίμασε με οποιοδήποτε ηχείο και την ένταση στο minimum να το έχεις αποσυνδεδεμένο και να το ακουμπήσεις με το χέρι ή κάτι μεταλλικό. Αν δεν ακούσεις τίποτα δοκίμασε να δυναμώσεις σιγά σιγά ώσπου θα βγαίνουν κάτι θόρυβοι. Αυτό είναι φυσιολογικό.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι έπεσες σε άλλη μια από αυτές τις ιδιοφυϊες που λέγονται πωλητές σε κατάστημα πληροφορικής [ειδικά στο Πλαίσιο]...

Δημοσ.

Παρομοιο προβλημα αντιμετωπισα εγω με τα δικα μου Altec ansing 521 2.1 αλλα αποδειχθηκε πως απλα ειχε ματακινηθει προς τα εξω το βυσμα ηχου πανω στην καρτα ηχου.Συμφωνω με τον sugoruyo, μαλλον επεσες πανω σε ελαττωματικο προιον.

Δημοσ.

sugoruyo isxuei ayto pou les alla... kamia sxesh.

Ta hxeia ta dokimasa kai sthn karta hxou mou.

Vasika ta sunedesa sthn konsola(yamaha) thn opoia xrhsimopoiw.

Dhl eite to jack htan ston aera eite syndedemeno sthn karta(konsola) ayto to fyshma yphrxe.

Epishs kai sta hxeia pou eixe sto rafi sto magazi synevaine to idio.

Ayto shmainei:

1)kai to diko mou set alla kai ayto pou eixan sto rafi htan ellatwmatika.

An isxuei ayto,tote kai pali den 8a epairna Altec Lancing.

2)H sygkekrimenh partida eixe provlhma.

An isxuei ayto tote o poiotikos elegxos paei peripato...

8a koita3w na dw an exoun ka8olou ta Logitech z3 alliws 8a parw ta x230.

den exw alles epiloges me vash thn poikilia(!) [Altec L & Logitech) toy Plaisiou.

Mou th spaei pou den exoun Creative...

Δημοσ.

Βασικά τα Altec Lansing γενικά είναι ποιοτικά ηχεία. Έχω χρησιμοποιήσει διάφορα μοντέλα και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Μπορεί να έχει κάνει πατάτα και το Πλαίσιο. Δε θα είναι η πρώτη φορά.

Δημοσ.

paidia ta ixeia afta einai PROVLIMATIKA paei kai teleiwse!ta eixa ki egw,moy xalasan,ta piga pisw,mou edwsan alla,kai pali provlima mou evgalan alla den tha kanw oli tin wra afti ti douleia!opote apla MAKRIA....

1.(prepei edw na pw oti genika ta altec lansing opws eipe kai o filos parapanw einai kala kai poiotika ixeia alla oxi ta mikra montela)

2.den mporw na katalavw giati pate kai agorazete apo to plaisio,apo ena magazi pou se periorizei se epiloges kai pou apo tin poly emporikotita den kseroun ti tous ginetai kai doulevoun ton kathe anypopsiasto...telospantwn...

Δημοσ.

Το καλοκαίρι πήρα ηχεία 2.1 της ίδιας μάρκας απο το Πλαίσιο με 30? περίπου. Τα ήθελα για το παλιό μου PC στο εξοχικό. Με εξέπληξαν ευχάριστα, αφού οχι φύσημα δεν ακουγόταν αλλά επαίζαν και αρκετά δυνατά. Μάλιστα σύνδεσα μόνο το γούφερ με την τηλεόραση για να βλέπω ταινίες και πραγματικά το απόλαυσα. Και μιλάμε για ηχεία της πλάκας με 20watt σύνολο.

Δεν ξέρω άλλα μοντέλα αν είναι καλά, αλλά τα συγκεκριμένα φτηνά αξίζουν τα λεφτάκια τους.

Ηδού και το link ALTEC LANSING 121 iE (2+1 Speakers)

Δημοσ.

Να φανταστείς έχω φτιάξει κάτι χειροποίητα ενισχυτάκια τα οποία είναι 25W RMS και δεν κάνουν το παραμικρό. Αλλά δεν λένε και πολύ από ποιότητα. Την δουλεια τους όμως την κάνουν.

Δημοσ.

Έχω πάρει εδώ και 4 χρόνια τουλάχιστων τα ALTEC LANSING 251 και μπορώ να πώ άνετα ότι είναι φοβερά. Όταν τα πήρα, μια και δεν ήταν γνωστή μάρκα, έψαξα και ρώτησα κάποιους φίλους ειδικούς και μου είπανε ότι η συγκεκριμένη μάρκα είναι από τις κορυφαίες του χώρου. Τελικά δεν είχαν άδικο. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και από ένταση, άψογα.

Δημοσ.
Το καλοκαίρι πήρα ηχεία 2.1 της ίδιας μάρκας απο το Πλαίσιο με 30? περίπου. Τα ήθελα για το παλιό μου PC στο εξοχικό. Με εξέπληξαν ευχάριστα' date=' αφού οχι φύσημα δεν ακουγόταν αλλά επαίζαν και αρκετά δυνατά. Μάλιστα σύνδεσα μόνο το γούφερ με την τηλεόραση για να βλέπω ταινίες και πραγματικά το απόλαυσα. Και μιλάμε για ηχεία της πλάκας με 20watt σύνολο.

Δεν ξέρω άλλα μοντέλα αν είναι καλά, αλλά τα συγκεκριμένα φτηνά αξίζουν τα λεφτάκια τους.

Ηδού και το link ALTEC LANSING 121 iE (2+1 Speakers)

Ναι και εγω τα εχω στο pc της αδερφης μου και ειναι πραγματικα απιστευτα για την τιμη τους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...