Προς το περιεχόμενο

Δώστε ο καθένας το μοντέλο της οθόνης που έχει!!

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nomizw oti exw dio apo tis pio spanies othones....

i mia einai compaq v50....arketa palia...tin opoia antikatestisa margoera me mia nokia 447ziplus 17 intzwn...i nokia exei stamatisei na ftiaxnei othones apo to 2001 kai adika vevaia....giati i othones itan teleies...apsogi poiotita kai analisi...kai me diarkeia zwi....metraw 7 xronia pou tin exw kai einai athikti.......vevaia opws oloi skopeyw na tin antikatastisw me mia tft...alla tha doume....

Δημοσ.

Εγω τι να πω;;

Προσφατα αντικατεστησα μια οθονη που ειχα, η οποια ειχε αντικαταστασει μια αλλη οθονη που ειχα!

Ειχα μια Philps 107S πολυ καλη οθονη με πηγε 3 χρονια αλλα εκανα βλακεια και την εκαψα...Την αντικατεστησα με μια AOC η οποια ηταν για τον "Κιαδα" βεβαια αυτη δεν μου χαλασε αλλα δεν μπορουσα να μεινω με αυτην παραπανω απο 3 χρονια και την αντικατεστησα με μια LCD Widescreen Philips 200wp7 η οποια μαμαει και δερνει!! Αξιζε και το τελευταιο απο τα 476,01 ? που εδωσα!!

Δημοσ.
molis shmera mia syncmaster 225bw ths samsung.

eimai apolita ikanopoiimenos mexri stigmhs.

alla me 1 subpixel kameno.

Thn agorases shmera me 1 subpixel kameno kai les oti eisai apolita ikanopoihmenos ??? :confused: :confused:

Δημοσ.

ti einai ena kameno subpixel ?

oute pou fenete.

apo auta pou diavazw edw mesa me ena kameno subpixel pisteuw pws eimai mia xara.

ase pou gia na to vrw epsaxna thn othonh kanena pentalepto.

Δημοσ.

απο τα σαλονια εγω επεσα στα αλωνια......ενα βημα πριν την αγορα 30αρας DELL....τα πηρα στο κρανιο με κατι λαλακιες........και πηρα την lg 204.....με 0 καμενα πιξελ και subs(θαυμα).....και ενω ειχε μεινει η τελευταια και μου ειχαν πει οτι ειναι sf (silver frame)......μολις την ανοιξα ηταν η μαυρη!(το χα ψιλιαστει και πριν την ανοιξω αλλωστε αφου το λεγε στο κουτι BF)......

....και φυσικα απολυτα ικανοποιημενος........

Δημοσ.

Samsung SyncMaster 920n 19" TFT. Mια χαρά παιδιά απολυτα ευχαρηστημένος {αναλογία τιμής (220Ε)-απόδοσης}.Kαι Yuraku 17",κάνει τη δουλεία της και με ενσοματομένα ηχεία μάλιστα.

Δημοσ.

Γεια σας

EIZO 17 FlexScanL557

.........καλουτσικη ειναι!!, αγοραστε την με ..κλειστα ματια.

Ξερει καποιος που μπορω να δω στατιστικα, για τα ποσοστα της αναλυσης οθονης , που χρησιμοποιουν οι χρηστες του internet;

ευχαριστω

http://www.betgr.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...