Προς το περιεχόμενο

Δώστε ο καθένας το μοντέλο της οθόνης που έχει!!

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

apo pio katastima tin pires? kai poso? pm me... :twisted: an den epitrepete sorry

Δημοσ.

philips 109P4 19" CRT, Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Την πήρα τοτε που οι TFT ειχαν 700Ε οι 17αρες, ε δεν ήρθε ο καιρός να πάρω μια 19" TFT?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Paidia Eime Enas Para Poly Tyxeros Katoxoxos Mias Olokenourgias Nec 90GX2 Mias Kai Ta Apothemata Tis Sigkekrimenis Othonis Einai Apiroelaxista Stin Ellada.

I Othoni Eine Oti Kalytero Exoun Dei Ta Matia Mou Apo Kathe Apopsi...mia Kai H Texnologia Tis Othonis "opticlear" Analamvanei Etsi Oste Ola Na Fenonte Telia..!!!!!

Tin Proteino Me Ta 1000.. Mh Po Me Ta 1000000000000000000000!!!!!

Δημοσ.

Prin enamisi xrono tin pira... 2-3 review pou eixa dei tote legane oti einai top!

Alla den eimai eyxaristimenos... To panw miso einai pio skoyro alla sta fwteina xrwmata den fainetai toso. Pantws den exei kanena kameno pixel!

Poly prosoxh an thelete na agorasete nea othoni, thelei psaximo kai mi pisteyete panta ta reviews.

Δημοσ.

Samsung R71 32" γουσταρω απειρα.Το μοναδικο - ειναι οτι χανεις την αποσταση θεασης των 50cm περιπου διοτι ειναι 60Hz και αυτο στην περιπτωση μου ειναι ενα θεμα.Κατα τα αλλα αντε γεια...

Δημοσ.

lg 1970hq-bf μετα απο αλλαγη....

Αγορασα πριν 4 μηνες την 1970 (8ms-1400:1 contr) και επειδη μετα το διμηνο

η λυχνια ενδειξης λειτουργιας σταματησε να αναβει το lg service μου την

αντικατεστησε.Ομως στο μεταξυ ειχε κυκλοφορησει το καινουριο μοντελο

HQ-BF(4ms-2000:1 contr). Με Ρωτησαν λοιπον αν θα με πειραζε να μου

αντικατατησουν το monitor με το καινουρο μοντελο.... την απαντηση

τη μαντευετε ε;;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...