Προς το περιεχόμενο

Δώστε ο καθένας το μοντέλο της οθόνης που έχει!!

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΑΟC( ναι μην γελάτε) 9A+ 19" CRTDiamontron την έχω 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλύτερη από κάτι psony που κυκλοφορούσαν τότε ακριβότερα.Δεν την αλλάζω με καμία άλλη.(Ε καλά αν μου δίναν και καμια Plasma δεν θα έλεγα όχι

Δημοσ.

HITACHI CM625 ,την εχω 5 χρονια και δε με εχει απογοητευσει ποτε .17'' και επιπεδη ,το οποιο το εμαθα μολις την ανοιξα γιατι νομιζα οτι θα ειχε κουρμπα .Ηρθε ομως ο καιρος να παρω μια TFT

Δημοσ.

Για 4 χρόνια είχα μία NEC 1830 (18') αγορασμένη το 2002 1100 ευρώ...

Τον Οκτώβριο αγόρασα από Carrefour μια Siemens 19' (μάπα το καρπούζι) που ήταν γεμάτη με μπλε pixels (ευτυχώς μου την άλλαξαν σε 1 μέρα) και για τους λόγους αυτούς την άφησα για TV ...

Τελικά πήρα πρόσφατα μια EIZO S1910... εκπληκτική..

Δημοσ.

SONY G420 (19") απο το 2001 ή 2002 (δεν θυμαμαι:? ) την αλλαζω μονο και μονο για μεγαλυτερη επιφανεια-οικονομια χωρου-ρευματος, λιγοτερη ζεστη στο δωματιο και ακτινοβολια.Με λιγα λογια η οθονη παιζει ακομα σαν καινουρια!

Απο την αλλη εβδομαδα: Samsung 215 TW (21" wide):)

Δημοσ.
SAMSUNG SyncMaster 753DFX.... den me exei vgalei kai asxima ta 4 xroia pou thn exw. :)

paei! phge patari kai sthn thesh ths hrthe mia SAMSUNG SyncMaster 920N 19" TFT. Poly komple h othonitsa!!!

Δημοσ.

Isos O,TI kalytero kykloforise pote se 17" CRT...Kathodikos solinas Trinitron,ilektronika aristis poiotitas kai ergonomia pou apla se voithaei na epiziseis! :D Nokia 447PRO kyries kai kyrioi...Oi palioi sigoura to thimountai to moro mou! :D

Δημοσ.

Dell 17" TFT 1703FP εχω βρει την ησυχεια μου με τα ματια μου. Ενω δεν ειναι πολυδιαφημισμενη ειναι πολυ καλη οθονουλα...2 χρονακια την εχω και την ειχα χρυσοπληρωσει,αλλα ευτυχως ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...