Προς το περιεχόμενο

Δώστε ο καθένας το μοντέλο της οθόνης που έχει!!

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδες εχω τη philips 190x6 tft

Κατ αρχας να τονισω οτι μου βγηκε το λαδι μεχρι να τη βρω σε γενικες γραμμες ειναι πολυ δυσευρετη.

Σε γενικες γραμμες η οθονη ειναι πολυ καλη σε ολα της.Επειδη ομως ειμαι λεπτολογος (ή ετσι νομιζω θα σας πω μερικα μειον και αξιολογηστε τα)>

1)Τα πληκτρα ελεγχου ειναι στο πλαι πολυ μικρα και πολυ δυσχρηστα.

2)Η φωτεινοτητα ειναι λιγο χαμηλη.

3)370 ευρω οθονη και να μην περιλαμβανει καλωδιο dvi?(το πηρα εξτρα).

4)Η τεχνικη υποστηριξη αν και ειναι 24/7 μερικες φορες μπαζει(απαντανε αγγλοφωνοι κτλ).

Παντως αν ολα αυτα τα θεωρειτε λεπτομερεις]ες συνιστω την οθονη ανεπιφυλακτα.

Δημοσ.

philips 107P5 brilliance με lightframe 3.

την εχω ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα.εχει πολυ καλη φωτινοτητα και χρωματα

Δημοσ.

Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ τρεις οθόνες, μία "αρχαία" Sony CRT 15sfII του 1996 που δουλεύει ακόμα άψογα (!!!), μία LG L1915S TFT (1,5 χρόνου περίπου) και τέλος μία Philips 190X6FB (ενός μήνα περίπου). Με τις δύο TFT είχα προβλήματα καμμένων pixels (τι γκαντέμης κι εγώ...) που με ταλαιπώρησαν αρκετά (εως πολύ - και οι δύο) με τις αλλαγές στις αντιπροσωπείες. Πάντως τέλος καλό, όλα καλά...

Δημοσ.

Εχω την Samsung 930BF απο οταν πρωτοβγηκε.Περιπου 4μηνες(δεν θυμαμαι καθολου)και ειμαι υπερευχαριστημενος με μονο πλην το μαυρο χρωμα στο οποιο οτι ρυθμιση και να κανω δεν φτανει ουτε στο 1/10 το μαυρο των CRT....

Δημοσ.

Παντως παιδια προσεχετε τι σημαινει μηδενικο πιξελ.Τελικα οι philips ενω ελεγαν οτι εχουν μηδενικο πιξελ τελικα εχουν μηδεν φωτεινα και τρια σκοτεινα(ή το αναποδο).Τουλαχιστον ετσι μου ειπε η τεχνικη θποστηριξη που τηλεφωνησα,Οποτε το μηδενικο παει περιπατο(φαντασου οι αλλες εταιριες που δινουν 3ή 4.Εντελως μηδενικο εχουν οι lg kai h eizo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...