Προς το περιεχόμενο

Δώστε ο καθένας το μοντέλο της οθόνης που έχει!!

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AOC 9A+ me diamontron! 19'' crt me diamontron sta 240? pou tin eixa parei prin 3 xronia den paizei. I othoni einai apsogi.

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Samsung SyncMaster 710v

meta apo sxedon enan xrono leitourgias (panw apo 18 ores thn mera) mporw na pw pws exw meinei apoluta ikanopiimenos. oute ena pixel kammeno :)

apo xrwmata ligo sto mavro exw parapono pou den fainetai Black entelws (afto pistevw to exoun oles oi TFT tis kathgorias afths), apo fwtinotita mia xara , apo gwnies theashs apsogh (170 / 170).

Δημοσ.

Viewsonic P90F silver/black (19'' crt)

H πρώτη αγοράστηκε 12/02 και κάηκε (έσκασε κανονικά :shock: μετά από 8 μήνες!!!)

Αντικαταστάθηκε με ίδια καινούρια από την ΑΛΜΑΝ.

Η δεύτερη άρχισε να εμφανίζει τα προβλήματα που εμφάνιζε και η πρώτη πριν από 2 μήνες, αντικαταστάθηκε με ανακατασκευασμένη από την ΑΛΜΑΝ.

Κατά τα άλλα πολύ καλή οθόνη ... όταν δουλεύει :mrgreen:

Σε δυο εβδομάδες βγαίνει εκτός εγγύησης οπότε όσο αντέξει :rolleyes:

Δημοσ.

Φιλε tzouka το φαγητο κρυωσε!!!Αν θες μην συμμετεχεις.Και οποιος αλλος δεν θελει ας μην δωσει απαντηση.Ας μην κανουμε τετοιου ειδους διαλογους τωρα.Φιλικα.

Δημοσ.

Καλησπέρα .

NEC LCD 1711M >>> Αγορασμένη απο Carefour πριν 3 χρόνια περίπου στην τιμή των 299€ , κανένα καμμένο Pixel ακόμα ( ευτυχώς ) .

Αρκετά καλή αγορά για τα γούστα μου , και πάρα πολύ καλή σχέση απόδοσης / τιμής .

Δημοσ.

Sony SDM - X73. Δεν μπορώ να πω, καλούτσικη. Όταν την πηρα (Σεπτέμβριος 2004) ήταν λίγο ακριβούτσικη, αλλά μέχρι στιγμής, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Fujitsu-Siemens P19-2.S-PVA , 8ms response time.Την εχω απο το καλοκαιρι,παραγγελια απο Γερμανια,ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Την συστηνω ανεπιφυλακτα....

Δημοσ.

Sony SDM-HX93.

2*VGA, 1*DVI.

Χρόνο απόκρισης δε θυμάμαι αλλά δεν είναι ούτε από τους καλύτερους ούτε από τους χειρότερους.

Ποιότητα εικόνας πολύ ωραία αν και όπως σε όλες τις LCD το μαύρο φόντο στο screensaver & dvd φαίνεται φωτισμένο από το backlight κάτι που είναι πολύ σπαστικό.

Επίσης διαθέτει 4 προγραμματιζόμενα προφίλ και κουμπί άμεσης επιλογής.

Καλό value for money αλλά πρέπει να τα σκάσεις. Τώρα δεν υπάρχει πλέον αλλά πριν από 1.5 χρόνο πλήρωσα 989? [ΑΟΥΤΣ]. Τα μοντέλα αυτά τα φέρνει μόνο το Πλαίσιο νομίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...