Προς το περιεχόμενο

Δώστε ο καθένας το μοντέλο της οθόνης που έχει!!

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
thn exo tora 1misi xrono 2 xronia kai an enoois oti tin pira metaxirismeni kaneis lathos an ennois auto etsi :)

Ναί αυτό νόμισα γιατί είπες,την πήρα 600 euro με δύο καμμένα pixel.

Δημοσ.

Philips 170P. Εγγύηση 0 καμμένα pixels για 3 χρόνια με on-site αλλαγή. Καλό μου ακούστηκε την εποχή που την αγόρασα. Για την ώρα, μετά από 4-5 μήνες, 0 προβλήματα.

Στα + -> Ενσωματωμένο usb hub 4 θέσεων, 8 ms χρόνο απόκρισης, ευκολία ρύθμισης ύψους/κλίσης κτλ, ενσωματωμένα ηχεία, dvi και d-sub και όλα αυτά στη καλή τιμή των 299€

Στα - -> Κακή ποιότητα ήχου (τι περίμενες δηλαδή?)... και είναι άσχημη ρε παιδί μου :P

Δημοσ.

Πηρα την Philips 170p6/g πριν λιγες μερες με 299.Το θεμα zeropixels και η τιμη δεν σου αφηνουν και πολλα περιθωρια επιλογων.Πολυ καλη εκτος απο video οπου μετανιωνεις που δεν πηρες μια pva-mva panel.Στα παιχνιδια κανενα παραπονο , αν και προς το παρον δουλευει με αναλογικη εξοδο καρτας.Θα προτιμουσα επισης καποια eizo αλλα ηταν απλα ακριβοτερες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω εδώ και χρόνια την Philips 107E (17" CRT) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν έχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα, παρά τις χιλιάδες ώρες χρήσης λόγω δουλειάς (τεχνικός Η/Υ) και "τρέχει" τα πάντα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

hitachi CM621F + LG 32LX2R-ZE

prwti einai gia to dick to ekswtero kai i alli moy fainetai oti einai kapws argi.....(mallo tha prepei na einai pola ta ms)

kai i dyo panw se mia lebentisa (meres poy einai) 9600pro ^^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...