Dr_NoS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Εγω εχω την '''NECAccuSyncLCD91vm''' 19'' και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος και σε αποδοση και σε σχεδιασμο εχει και 2 ιχειακια παντος στα παιχνιδια που εβαλα μια καλη καρτα γραφικων μου τα πεζει αριστα !!! αα και την πηρα 600 EuRo me 2 καμενα pixxel και εχει χρονο αποκρισης 24'ms αλλα δεν πιστευω να πεζει σε κατι ρολο γιατι τα διχνει μια ΧΑΡΑ !.
Dr_NoS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 αλλα αποσο προσεξα στο CD-ROM που λεει τα χαρακτιριστικα λεει 25ms και 700:1 to 700:1 τι ρολο βαρανε και αφτο σε εμενα το 700:1 ειναι καλα πολυ καλα η χαλια γιατιιι 600 ευρο ειναι αυτα !!!!
Centaur79 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Sony SDM-HS95P/B 19'. polu efxaristimenos
tacuma Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Nec 1970GX 19" TFT LCD κορυφαια πιστεύω βεβαια την εχω μολις 2 μηνες σχεδον αρκετα ευχαριστημενος
worldcitizen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 LG FLATRON 795FT Plus CRT, 3 Χρόνια την έχω και είμαι ευχαριστημένος..
stavman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 EIZO CRT T550 Την έχω από 01.02.2000. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό και την βρίσκω συγκρίνοντάς την καλύτερη από αρκετές TFT.
petros_ef Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Viewsonic E70f (crt)..την έχω 4 χρόνια περίπου...Δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα...Φτου-φτου μη την ματιάσω!!Και η αλήθεια είναι ότι δεν νομίζω να την αλλάξω σύντομα...άλλωστε..αφού κάνει την δουλειά της,γιατί να πάρω άλλη??
geovard Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Εγω εχω την '''NECAccuSyncLCD91vm''' 19'' και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος και σε αποδοση και σε σχεδιασμο εχει και 2 ιχειακια παντος στα παιχνιδια που εβαλα μια καλη καρτα γραφικων μου τα πεζει αριστα !!! αα και την πηρα 600 EuRo me 2 καμενα pixxel και εχει χρονο αποκρισης 24'ms αλλα δεν πιστευω να πεζει σε κατι ρολο γιατι τα διχνει μια ΧΑΡΑ !. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά όλα αυτά πού γράφεις λένε ότι δεν έκανες καί την καλλίτερη αγορά ε?
Speed Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 SAMSUNG 913 N Tην έχω 4 μήνες δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν...
giannhsg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 eizo m1700k. mou pire kamposo kairo na mazepso ta leuta kai itan arketa epodino otan ta edina :-P parolauta i othoni ine apla EKPLIKTIKI
Dr_NoS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 geovard και γιατι το λες αυτο φιλε geovard λες οτι δεν εκανα καλη αγορα αλλα δεν λες τους λογους και αυτο δεν ειναι σοστο !!! αν μπορεις πες μου τους λογους please οχι τι θα παρω philips που τα διχνει ολα καφε σαν το χομα !!! περιμενω απαντηση σου η συγνομη δλδ θα παρω τα 8'' ms poy lene gia olozontana grafika pou einai gia ton p****o apla gia na poulisoun kai eida se enan filo moy kai den eixe kamiiaaaa diafora kai me kaliteri karta apo emena
jimmys26 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Sony sdm S-94 19" silver.Tην αγορασα πανακριβη πριν εναμιση χρονο αλλα χαλαλι της!Ειναι ενα πανεμορφο μωρο!
geovard Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 geovard και γιατι το λες αυτο φιλε geovard λες οτι δεν εκανα καλη αγορα αλλα δεν λες τους λογους και αυτο δεν ειναι σοστο !!! αν μπορεις πες μου τους λογους please οχι τι θα παρω philips που τα διχνει ολα καφε σαν το χομα !!! περιμενω απαντηση σου η συγνομη δλδ θα παρω τα 8'' ms poy lene gia olozontana grafika pou einai gia ton p****o apla gia na poulisoun kai eida se enan filo moy kai den eixe kamiiaaaa diafora kai me kaliteri karta apo emena Βέβαια δεν είναι σωστό να αφίνουμε κάτι να αιωρείται.Θα σού πω.Μιλάμε γιά οθόνη με κόστος υψηλό με 2 καμμένα pixel με μεγάλο σχετικά χρόνο απόκρισης οπότε όλα αυτά δεν συνάδουν με μιά καλή αγορά.Κοίταξε αυτό πού λέμε όλοι περί άψογης εικόνας είναι σχετικό.Εγώ ας πούμε έχω πολλές απαιτήσεις από την ποιότητα της εικόνας.Ρώτησε εδώ στο φόρουμ πόσα παιδιά θα έπαιρναν με 600 euros μιά μεταχειρισμένη οθόνη να δείς.Ύστερα δεν μας είπες πότε την αγόρασες.Μήπως τότε ήταν υψηλές ακόμη οι τιμές αφού μάλιστα είναι καί 19άρα;Τέλος πάντων σού εύχομαι να τη χαρείς αφού σού αρέσει καί να σού κρατήσει πολλά χρόνια.Δεν έχω ασχοληθεί με οθόνες της nec οπότε ίσως καί να μην είναι τόσο αντικειμενική η κρίση μου.
GREGKERKYRA Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 NOKIA 447PRO17"(CRT) THN EIXA PAREI ME TIS DRAXMES 80XILIADES TOTE. AKOMA EINAI EKPLHKTIKH ALLA EPEIDH PAO GIA SPOUDES SKEFTOMAI NA PARO THN SONY SDM-HS75P/B 17'' MONITOR X'BLACK BLACK(365e) ELPIZO NA KSANAKANO KALH AGORA.
dusan7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Philips TFT 150S4 - > apsogi othoni poly eyxaristimenos. prin 2 xronia tin agorasa me 400Eyra. Bebaia xalbadiazo pleon 19ares tft afotoy pesan kai oi times toys....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.