Προς το περιεχόμενο

Δώστε ο καθένας το μοντέλο της οθόνης που έχει!!

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον.Σκεφτηκα καλως η κακως να ανοιξω αυτο το thread ετσι ωστε να αναφερουν ολα τα μελη του forum τι οθονη εχουν στα pc τους.Ειτε ειναι LCD ειτε CRT.Και να αναφερετε με δυο λογια τις εντυπωσεις σας!!!Θετικα και αρνητικα.Ευχαριστω πολυ..

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

FUJITSU SIEMENS scaleoview C17-3 - 17''

14ms

14 mines tin exo ..arketa euxaristimenos kai mono ena mple pixel (oxi kameno)

to opio feugei meta apo 5 min leitourgias. :o

o fotismos eine poli entonos..episis kai to contrast kai douleuo stis mikroteres rithmisis.

ektiflotiko aspro kai poli kalo mayro ,episis ola ta colors eine poli entona kai omorfa.

flat mat panel den gializei sto fos.

Δημοσ.

HITACHI CM640ET 17" (crt)

Η οθόμη είναι κορυφαια και αν και μετά από 5-6 χρόνια είναι τέλεια και τα χρώματα ζωντανά. Μόνο τα πλαστικά της έχουν κιτρινίσει και κάποτε που άρχισε να χάνει τη φωτεινότητα την άνοιξα και παίραξα ένα ρυθμιστή και μετά όλα πάλι καλά.

Από αύριο θα γίνω και κάτοχος μιας samsung 930BF οπότε θα έχετε και εκεί τις εντυπώσεις μου.

Δημοσ.

LG L1915S 19"

Από τις φθηνές δηλαδή. Πολύ bright και μερικές φορές έχω πρόβλημα στο photoshop καθώς είναι κάπως σκοτεινή στα dark background και το αντίθετω στα light με τις αυτόματες ρυθμίσεις brightness όμως που έχει όλα φτιάχνονται :) Best Value For Money θα έλεγα...

Δημοσ.

Α και εγω.Ξεχαστηκα

Philips 105S CRT.Την εχω απο το 99.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Τις επομενες μερες ομως θα παω και εγω σε TFT.Και παλι σε Philips.

Ευχαριστω για τη συμμετοχη παιδια!!!

Δημοσ.

Dell 2405FPW 24' Katapliktiki othoni. Dn ekana ton kopo na psakso gia kammena pixel. Molis tin pareis anoigoun ta matia sou. Katalavaineis pos pia to HD-DVD einai aparaitito :).. O vraxionas pou ti stirizei einai "thauma tis texnologias"

Δημοσ.

Popo spirosta, kai ego tin idia eixa HITACHI CM640ET 17" (CRT) mexri pou pira kainourio PC kai efyge pros ton aderfo mou. Para poli kales entyposeis apo tin HITACHI an skefteite oti douleua kai photoshop, bryce kai corel draw ekeini tin epoxi.

Tora exo mia iiyama Vision Master 1451 19" CRT. Ean kai to fthinotero modelo se 19" gia iiyama eimai apolyta ikanopoieimenos. Douleuo Visual Studio .NET kai mporo na exo polla parathyra anoixta tautoxrona, opos episis kai sta paixnidia pou douleuo 1024x768 to ligotero, p.x. Lineage II 1280x1024

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...