lefterisv Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Paidia mporw na kanw kai gw metatroph,apo 384 se 512?Exw to adsl in a box ths forthnet me treis mhnes dwro kai exei perasei o prwtos.Xerete an tha plhrwsw kapoio pagio?kai an poso peripoy?
nzeppos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Να πω κι εγώ τα δικά μου εν τάχει: Παίρνω email από tellas για τζάμπα αναβάθμιση σε 1024 από 512 (τζάμπα όσο αναφορά το κομμάτι του isp). Απαντώ από 2 μέρες αργότερα μετά κόπων και βασάνων μιας και το σκέτο reply το έστελνε σε λάθος διεύθυνση. Σε επικοινωνία μου μεταξύ τους, έπρεπε ντε και σώνει να στείλω απάντηση στο email ή έστω υπογεγραμμένο φαξ που να λέει ότι συμφωνώ. Δηλαδή απλώς να πω το ναι από το τηλέφωνο δεν τους έφτανε (μπορεί να είναι και για καλό αυτό). 3 μέρες μετά στέλνουν απαντητικό email ότι θα με πάρουν τηλέφωνο. Μετά από άλλες 3 μέρες τους παίρνω εγώ και ρωτάω "τι έγινε ρε παιδιά" και λέει "σας πήραμε αλλά δεν ήσασταν εκεί". Εφ'όσον δεν μπορώ να κάθομα καραούλι πάνω από το τηλέφωνο να ξέρω πότε θα χτυπήσει ρωτάω τι θα γίνει τώρα και λέει "η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει, είναι θέμα του ΟΤΕ". Ωχ... Μετά από 5-6 εργάσιμες, ένα ωραίο πρωί τσουπ το 1024. Στην αρχή ήταν πιο αργό κι απ'το 512 αλλά τώρα έστρωσε, ταχύτητες 30-40kb/s στα torrents (στους καλούς όμως trackers βαράει και 100άρια, μέχρι 108 σταθερά είδα) και γενικά λόγω του μεγαλύτερου upload (256) μπορώ να κάνω browsing ακόμα κι αν κατεβάζω με 50-60 kb/s από αλλού. Σε Call of duty και λοιπά online games είδα πολύ μεγάλες διαφορές στο ping.
bugsbunnie Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Paidia mporw na kanw kai gw metatroph,apo 384 se 512?Exw to adsl in a box ths forthnet me treis mhnes dwro kai exei perasei o prwtos.Xerete an tha plhrwsw kapoio pagio?kai an poso peripoy? Pare ena thlefwno na rwthseis na ma8eis ti paizei kai an mporeis na kaneis anaba8mish... pi8anotata na sou poun oxi epeidh eisai me box alla pote den xereis to thl einai 801-100-8000! Mallon 8a mporeseis giati molis eida mia prosfora sto site ths forthnet Τιμή: Mόνο 99€* Νέα δυνατότητα επιλογής ταχύτητας σύνδεσης 512 ή 384 3μήνες + 3μήνες δώρο στα 384* ή 2μήνες + 2μήνες δώρο στα 512* Gia to box panta auto!
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 egw perimenw hdh 2 bdomades gia allagh grammhs apo 384 se 512 kai akoma perimenw na me paroun kana thlefwno na mou poun ti ginetai... aurio prwi 8a parw egw pali thl na ma8w ti ginetai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.