jimbo13_1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα πολύ μικρό σε βαθμό που μου έρχεται να πάω και να βάλω φωτιά στον ΟΤΕ Μόλις λοιπόν κάτι έπαθε το μοντεμάκι που είχα (Crypto F200) και πήγα και πήρα το SpeedTouch 530 (απο τον ΟΤΕ) για PSTN γραμμή.το μοντεμ είναι σε καλώδιο δικτύου συνδεδεμένο με το PC. Είμαι συνδρομητής της Tellas. το πρόβλημα είναι το εξής...βλέπω τρελή διαφορά στην ταχύτητα με το SpeedTouch σε σχέση με το Crypto και δεν ξέρω τί φταίει. ειδικά στα Torrents η ταχύτητα πέφτει πολύ. επίσης με τον Firefox κάποιες σελίδες δεν τις ανοίγει ενώ αν επιμείνω πολύ ώρα τελικά μπαίνει και βλέπω κανονικά τις σελίδες. μπάινω μεσω του Internet Explorer στις ρυθμίσεις αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. πρέπει να δώσω διευθύνσεις ΙΡ μόνος μου? σας παρακαλώ βοηθείστε ,προτείνετε μου κάποιες σωστές ρυθμίσεις γιατί έχω χαθεί.
FaLLeN_StaR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Mipws exeis kana virus,kai sou trwei apo kei?Ti na pw..Kane kana scan gia kalo kai gia kako.
pappoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, γράφω εδώ κι εγώ την ερώτησή μου: Ποιος μπορεί να μου πει, γιατί δεν έχει λειτουργήσει ΠΟΤΕ στον η/υ μου ο Dr. SpeedTouch;; (κάτι από Dr. StrangeLove μου θυμίζει αυτό);; Τι κάνει; ενώ φορτώνει κανονικά, μετά από δευτερόλεπτα, σκάει (runtime error) και όταν περάσω το ποντίκι πάνω από το εικονίδιο, κλείνει. Πιστεύω πως έχω δοκιμάσει κάθε πιθανό συνδιασμό... από format (κατά καιρούς) μέχρι και να μη φορτώσω τα inf του motherboard, μη τυχόν το ενοχλεί κάτι εκεί... επίσης αυτές οι ενέργειες δεν έχουν λύσει ούτε το πρόβλημα με το antivirus (norton παλιότερα, mcafee πιο πρόσφατα και κατά καιρούς με το AVG τώρα) που αργεί δραματικά να κάνει shutdown. Κάπου θυμάμαι πώς είχα διαβάσει στο Knowledge base της Symantec πώς υπάρχει αναγνωρισμένο πρόβλημα με την Audigy.... Τέλος πάντων εδώ ας μου πει κάποιος για το Dr.SpeedTouch και τα υπόλοιπα μέσω μηνύματος αν είναι (για να μη βγούμε και off topic).
jimbo13_1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 και εμένα το ίδιο μου κάνει και έχω την Audigy 2 ZS.
Thm@ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 το dr speedtouch ( κουφια η ωρα του ) ειναι παντελως αχρηστο εαν συνδεσεις το alcatel μεσω ethernet, εγω δεν μπηκα καν στον κοπο να το βαλω και θα προτεινα να το ξυλωσετε με την πρωτη ευκαιρια. υπαρχουν αλλα εργαλεια για παρακολουθηση του speedtouch και μαλιστα ενα απο αυτα ειναι Ελληνικο
nimik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Εδω υπαρχει πολυ υλικο και λυσεις οσον αφορα τα speedtouch....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 το ιδιο προβλημα ειχα και γω με το dr speedtouch... 1)εφοσον χρησιμοποιεις eth πετα το ..ειναι αχρηστο.. 2)για να λυσεις το προβλημα πρεπει να κανεις uninstall τους drivers του speedtouch 530(σε περιπτωση που δοκιμασες να το συνδεσεις απο usb...) σε μενα αυτο εφταιγε... so long... edit:μηπως κανατε install to programma enw trexate antivirus???και αυτο μου χτυπαγε...
pappoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Έχω το 510 με τις 4 ethernet slots. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω το USB... Τώρα για την κάρτα δικτύου (αν και δεν είναι εδώ το σωστό θέμα) έχω παραδώσει πνεύμα. 2 χρόνια δεν έχω βρει τι φταίει (και έχω δοκιμάσει τα απίστευτα)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.