Προς το περιεχόμενο

Ξεχασα το password!

firegarden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,εχω το εξης προβλημα:Εχω ξεχασει το password της συνδεσης μου για το ιντερνετ.θελω να κανω ενα φορματ αλλα δεν μπορω επειδη δεν θυμαμαι το password και δε θελω να χασω τη συνδεση μου.Θα μπορουσα να παρω τηλεφωνο στη Χολ(εχω την προσφορα της Χολ μεσω του Ραμ) αλλα το κακο ειναι οτι οταν δηλωσα στοιχεια στην ηλεκτρονικη φορμα,δεν εβαλα τα αληθινα μου στοιχεια(για την ακριβεια δεν θυμαμαι καν τι στοιχεια ειχα βαλει!).

Υπαρχει λοιπον καποιος τροπος να δω τον αποθηκευμενο κωδικο ή θα χασω τη συνδεση μου;

Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω δεν μπορείς να "μεταφέρεις" τη σύνδεση σε άλλο υπολογιστή, πρέπει να την ξαναστήσεις από την αρχή, οπότε χρειάζεται να ξέρεις τον κωδικό.

Σχώρα με πάντως αν γίνομαι καχύποπτος, αλλά η ιστορία σου βρωμάει φίλε... ;)

Δημοσ.

Αν οντως ηθελα να κλεψω τη συνδεση,εχοντας το username και το password,θα μπορουσα να τη χρησιμοποιησω απο αλλο υπολογιστη.Τις ρυθμισεις που ειναι απαραιτητες,αν χρειαστει,μπορω να τις δω κι απο το site της εταιρειας.Ομως αν συνεβαινε αυτο,τοτε ο νομιμος κατοχος οταν προσπαθουσε να συνδεθει και δεν μπορουσε,θα μπορουσε να παρει τηλ.την εταιρεια και τοτε να βρεθω σε μεγαλο μπελα(η εταιρεια θα εχει την ip μου και κατα συνεπεια τα προσωπικα μου στοιχεια κλπ).

Δεν χρειαζεται καχυποψια.Οπως λεει κι ο Φρόϋντ "μερικες φορες ενα πούρο,ειναι απλά ένα πούρο"

Δημοσ.
Αν οντως ηθελα να κλεψω τη συνδεση' date='εχοντας το username και το password,θα μπορουσα να τη χρησιμοποιησω απο αλλο υπολογιστη.

[/quote']

Μα εσύ είπες στο αρχικό μήνυμα ότι ΔΕΝ έχεις τον κωδικό, ότι τον έχεις ξεχάσει και θες ένα τρόπο να μεταφέρεις τη σύνδεση από τον ένα Η/Υ στον άλλο. Κάτι δηλαδή που θα έκανε κάποιος που δεν έχει σύνδεση αλλά έχει πρόσβαση σε άλλον Η/Υ με σύνδεση.

Όσο για το αν θα το έκανε κάποιος αφού με την πράξη του αυτή έθετε εαυτόν σε κίνδυνο, δε νομίζω ότι οι εγκληματίες έχουν διστάσει ποτέ μπροστά στον κίνδυνο. Ίσα ίσα που το γουστάρουν κιόλας (οφείλεται στο χαμηλό επίπεδο ερεθισμού, που θα 'λεγε κι ο Φρόιντ ;)) Και δε λέω ότι εσύ είσαι τέτοιος, απλά η ιστορία σου με έκανε καχύποπτο. Το αν λες αλήθεια ή όχι, μόνο εσύ το ξέρεις!!

Δημοσ.

Τεσπα,τελικα μετα απο πολλες δοκιμες μπορεσα και θυμηθηκα τον κωδικο.Παντως για την ιστορια,τα προγραμματα που προταθηκαν,δε βοηθησαν.Αυτα απευθυνονται σε περιπτωσεις οπου ο κωδικος εχει αστερακια κι οχι σε αυτο που ηθελα εγω (στο dial-up των windows).

Δημοσ.
Αυτα απευθυνονται σε περιπτωσεις οπου ο κωδικος εχει αστερακια κι οχι σε αυτο που ηθελα εγω (στο dial-up των windows).
Χαχα τι μου θύμησες τώρα..με κάτι τέτοια προγραμματακια έκλεβα συνδεσεις απο κάτι καφε που είχαν και καλα ιντερνετ αλλά με dial up συνδεσεις...Πηγαινα καθομουνα και καλα κανενα 10 λεπτο να δω τα μαιλ μου και μετα είχα ιντερνετ στο σπιτι :) :) :)..βεβαια παντα έμπαινα εκτος ωραρίου καταστηματων :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...