Προς το περιεχόμενο

prodigy καινουριο κομματι;

zeys13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Επειδη εχω μεινει λιγο πισω στα μουσικα μου ακουσματα καπου ακουσα οτι το εν λογω συγκροτημα εβγαλε καποια καινουρια καμματια.Ισχυει αυτο;Για ενημερωστε αν ξερετε κατι.Ευχαριστω

Δημοσ.

υπαρχει και ενα κοματι στο soundtrack του need for speed most wanted το οποιο λέγεται you 'll be under my wheels.

το οποιο πιστευω πως ειναι καινουργιο χωρις να το λεω με σιγουρια.

Δημοσ.

etsi plhroforiaka epeidh parakolouthw auto to sygkrothma apo tote pou xekinhse kai einai to agaphmeno mou kai to exw dei kamposes fores live :)

31 ianouariou o Liam tha kykloforhsei solo album pou logika tha skizei. To album tha legetai back to mine.

more info here

ps: proxthes katebasa ena bootleg apo synaulia sto bristol.....kai exei to break n enter opws to eixan paixei sthn athina to 1995.......milame kai gamw ta mix.....

Respect ston Liam giati einai enas pragmatikos dj pou ftiaxnei mousikh panw sthn skhnh kai den einai san kati tiesto kai loipous axrhstous pou to mono pou kanoun einai beatmatching.

Δημοσ.

Παιδιά, ας μη μπούμε στο tripάκι του τι είναι DJ (γιατί τελικά όποιος αρέσει σε εσάς είναι DJ και οι υπόλοιποι σκουπίδια) και τι μουσικός. Το θέμα αφορά τους Prodigy και τελειώνει εκεί το θέμα.

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι πολύ fan του είδους οι prodigy είναι από τα λίγα συγκροτήματα αυτού του είδους που έχουν διαχρονικά τραγούδια τα οποία επιβάλετε να έχει όποιος ακούει μουσική.

Πολύ παράξενο και αξιόλογο συγκρότημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...