Προς το περιεχόμενο

NVRaid Πρόβλημα raid0 (stripping)

ninos30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Φανατικός του Insomnia (καθημερινά περνάω 2-3 ώρες στα forum) αλλά πρώτη φορά postaro.

Εδώ και 6 μήνες έχω ένα array με raid0 (2*120GB SATA WD) με τον onboard controller του NF4. Χθες για κακή μου τύχη απφάσισα να βάλω ακόμα έναν δίσκο. Δυστυχώς κατά την διάρκεια του rebuilding (στο 5%) είχα ένα BSOD (γ... το starforce protection που μου τα έκανε όλα μπάχαλο εδώ και 3 εβδομάδες !$@#). Όπως καταλαβαίνεται αυτήν την στιγμή το pc δεν bootαρει.

Ξεκινώντας με έναν άλλο δίσκο το array to βλεπω στον explorer αλλά δεν ανοίγει ("drive x: is not accesible"). Το nvraid manager δείχνει το array healthy (τους 2 παλιούς δίσκους, τον τρίτο τον έβγαλα). Δοκίμασα με το easyrecovery pro να πάρω τα data (mp3 & photos) αλλά δυστυχώς στο advanced recovery δεν βρίσκει τίποτα. Στο Raw Recovery βρίσκει σχεδόν τα πάντα αλλά χωρίς directory structure και filenames οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν βγάζω άκρη. Το scavanger βρίσκει τα filenames αλλά βρίσκει ελάχιστα αρχεία. Το GetBackData δουλεύει αυτήν την στιγμή στο background αλλά το δοκίμασα λίγο πριν και δουλεύει όπως το EasyRecovery.

Καμιά άλλη ιδέα έχει κανείς ή πάω για format?

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους.

Φανατικός του Insomnia (καθημερινά περνάω 2-3 ώρες στα forum) αλλά πρώτη φορά postaro.

Εδώ και 6 μήνες έχω ένα array με raid0 (2*120GB SATA WD) με τον onboard controller του NF4. Χθες για κακή μου τύχη απφάσισα να βάλω ακόμα έναν δίσκο. Δυστυχώς κατά την διάρκεια του rebuilding (στο 5%) είχα ένα BSOD (γ... το starforce protection που μου τα έκανε όλα μπάχαλο εδώ και 3 εβδομάδες !$@#). Όπως καταλαβαίνεται αυτήν την στιγμή το pc δεν bootαρει.

Ξεκινώντας με έναν άλλο δίσκο το array to βλεπω στον explorer αλλά δεν ανοίγει ("drive x: is not accesible"). Το nvraid manager δείχνει το array healthy (τους 2 παλιούς δίσκους' date=' τον τρίτο τον έβγαλα). Δοκίμασα με το easyrecovery pro να πάρω τα data (mp3 & photos) αλλά δυστυχώς στο advanced recovery δεν βρίσκει τίποτα. Στο Raw Recovery βρίσκει σχεδόν τα πάντα αλλά χωρίς directory structure και filenames οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν βγάζω άκρη. Το scavanger βρίσκει τα filenames αλλά βρίσκει ελάχιστα αρχεία. Το GetBackData δουλεύει αυτήν την στιγμή στο background αλλά το δοκίμασα λίγο πριν και δουλεύει όπως το EasyRecovery.

Καμιά άλλη ιδέα έχει κανείς ή πάω για format?

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων[/quote']

to file scavenger to ebales na kanei to megalo scan?stin palia ekdosi ipirxe i epilogia gia raid.sti nea ekdosi to anaferei san long search.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...