Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για σκληρό και μνήμη(θέλω πρόβλεψη!!)

gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω έναν προβληματισμό και ήθελα την άποψη σας.Έχω σύστημα που παίρνει μόνο ide σκληρούς και σκέφτομαι να βάλω έναν 200-250GB και επίσης να προσθέσω ακόμα 512ΜΒ ραμ να πάει στο 1GB.Το πρόβλημα είναι ότι τον φλεβάρη φεύγω για στρατό οπότε σκέφτομαι το εξής:αν δεν πάρω τωρα σκληρό και μνήμη μετά από 1 χρόνο θα υπάρχουν ide δίσκοι;θα είναι πιό φτηνοί ή πιό ακριβοί(λόγω χαμηλότερης ζήτησης);Το ίδιο και για τις μνήμες.

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;θα παίρνατε τωρα ή θα το αφήνατε για μετά από 1 χρόνο;

Δημοσ.

ΑΣΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.... ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΝΗΜΕΣ...

ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

Δημοσ.

Ela re seira!!!!Flevari kai su?....

Se paromoia fasi eimai k gw. Pisterw oti se ena xrono apo twra tha exoun pesei toso oi mobo pou tha einai arketa ftino na paroume mobo pou ta ypostirizei SATA....

Alla kai auto na min thes, toso megaloi diskoi mallon tha yparxoun se ena xrono...

ZHTW h seira 294 (an den to ksereis auti einai h seira mas)

Δημοσ.

LoL αντε παλιο σειρες κι εγω μαζι σας φευγω LoL

Μην αγοραζεις τίποτα τωρα δεν λεει...Σκεψου ότι θα βγεις αρχες 2007!!!Μεχρι τότε μπορει να εχουν καταργηθει και οι δισκοι οπως τους ξερουμε:D

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τι έγινε ρε? Πολλοί για το Φλεβάρη μαζευτήκαμε...

Παλιοσειρέςςςς :)

Δημοσ.

Αντε ρε σειρές όλοι!!!

Εγώ μάλλον θα πάω στο μηχανικό,εσείς που πάτε;

Για την σειρά όντως δεν το ήξερα!294!!!

Ωραία δεν παίρνω τίποτα και τα αφήνω όπως είναι!thanks!

Δημοσ.

Ρε παιδιά στρατό θα πάτε όχι φυλακή. Θα πάτε αρκετές φορές σπίτι σας και όχι ξανά το 2007! Άσε που η δεύτερη μετάθεση (για φαντάρους) υποτίθεται είναι κοντά στο σπίτι σας.. Αν δεν είναι κάτι που χρειάζεσαι άμεσα, μην πάρεις τίποτα και το καλοκαίρι αγόραζεις αυτά που θέλεις. Μέχρι τότε και ide θα υπάρχουν και θα έχουν πέσει και οι τιμές.. και να μην ξεχάσω, 2ήμερη κράτηση (άντε στις καλές μου είμαι) γιατί μιλάτε δημόσια για θέματα της υπηρεσίας!!! (welcome to greek army) :)

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, μετά το αρχικό σοκ θα δείτε οτι δεν είναι τίποτα ..και σπίτι θα κάτσετε και αντί να βγείτε θα προτιμήσετε να κοιμηθείτε ... and a word of advice, αν πάτε δόκιμοι, πάρτε laptop!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...