gto234 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Καλημέρα, έχω έναν προβληματισμό και ήθελα την άποψη σας.Έχω σύστημα που παίρνει μόνο ide σκληρούς και σκέφτομαι να βάλω έναν 200-250GB και επίσης να προσθέσω ακόμα 512ΜΒ ραμ να πάει στο 1GB.Το πρόβλημα είναι ότι τον φλεβάρη φεύγω για στρατό οπότε σκέφτομαι το εξής:αν δεν πάρω τωρα σκληρό και μνήμη μετά από 1 χρόνο θα υπάρχουν ide δίσκοι;θα είναι πιό φτηνοί ή πιό ακριβοί(λόγω χαμηλότερης ζήτησης);Το ίδιο και για τις μνήμες. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;θα παίρνατε τωρα ή θα το αφήνατε για μετά από 1 χρόνο;
mikemoisi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ΑΣΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.... ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΝΗΜΕΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!
lefkas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Ela re seira!!!!Flevari kai su?.... Se paromoia fasi eimai k gw. Pisterw oti se ena xrono apo twra tha exoun pesei toso oi mobo pou tha einai arketa ftino na paroume mobo pou ta ypostirizei SATA.... Alla kai auto na min thes, toso megaloi diskoi mallon tha yparxoun se ena xrono... ZHTW h seira 294 (an den to ksereis auti einai h seira mas)
mikemoisi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 sostos o lefkas... ypomoni!!! ola edo tha einai...
phovos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 LoL αντε παλιο σειρες κι εγω μαζι σας φευγω LoL Μην αγοραζεις τίποτα τωρα δεν λεει...Σκεψου ότι θα βγεις αρχες 2007!!!Μεχρι τότε μπορει να εχουν καταργηθει και οι δισκοι οπως τους ξερουμε
mikemoisi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 me ta dvd pou vgainoun se ligo kairo me horitikitita mehri k 60gb, mallon tha xehasoume tous sklirous!!!
OPC Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τι έγινε ρε? Πολλοί για το Φλεβάρη μαζευτήκαμε... Παλιοσειρέςςςς
gto234 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Αντε ρε σειρές όλοι!!! Εγώ μάλλον θα πάω στο μηχανικό,εσείς που πάτε; Για την σειρά όντως δεν το ήξερα!294!!! Ωραία δεν παίρνω τίποτα και τα αφήνω όπως είναι!thanks!
lefkas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 kai mena to prwto xarti (1998) mixaniko mou eixe erthei!!!
damiano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά στρατό θα πάτε όχι φυλακή. Θα πάτε αρκετές φορές σπίτι σας και όχι ξανά το 2007! Άσε που η δεύτερη μετάθεση (για φαντάρους) υποτίθεται είναι κοντά στο σπίτι σας.. Αν δεν είναι κάτι που χρειάζεσαι άμεσα, μην πάρεις τίποτα και το καλοκαίρι αγόραζεις αυτά που θέλεις. Μέχρι τότε και ide θα υπάρχουν και θα έχουν πέσει και οι τιμές.. και να μην ξεχάσω, 2ήμερη κράτηση (άντε στις καλές μου είμαι) γιατί μιλάτε δημόσια για θέματα της υπηρεσίας!!! (welcome to greek army)
eliask Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 palioseires ???????????? Akou ta podikia vgalane glosa...............
phovos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 damiano Ενταξυ ρε συ δεν μπαινεις φυλακη αλλα οταν εχεις αδεια σιγα μη κατσεις να ασχοληθεις με το pc...
overclocker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 damiano[/b'] Ενταξυ ρε συ δεν μπαινεις φυλακη αλλα οταν εχεις αδεια σιγα μη κατσεις να ασχοληθεις με το pc... Έτσι είναι!!!
damiano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Καλά ρε παιδιά, μετά το αρχικό σοκ θα δείτε οτι δεν είναι τίποτα ..και σπίτι θα κάτσετε και αντί να βγείτε θα προτιμήσετε να κοιμηθείτε ... and a word of advice, αν πάτε δόκιμοι, πάρτε laptop!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.