alexb_10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 filtatoi, mias kai erxontai ta xristougenna, anarwtiemai an xerei kaneis to e-mail tou poliagapimenou ai-vasili giati exw kati dwra pou thelw na mou steilei... Xwris plaka pantws exw akousei oti iparxei ena site pou stelneis e-mail ston santa kai eipa na dokimasw mipws kai telika iparxei... euxaristw
Dikemou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 'Η δεν του έχουν πει ακόμα το ανέκδοτο με τον Αϊ Βασίλη και την πίπ@...
Cristina Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Υπάρχει αυτό το site. Πριν 1-2 χρόνια το είχα επισκευτεί, αλλά δυστυχώς δεν έχω κρατήσει την διεύθυνση. Βέβαια, δώρα μην περιμένεις να σου στείλει... Φαντάζομαι πως όλο και σε κάποια εκπομπή στην TV θα το αναφέρει πάλι. ho ho ho ho ho ho
paschalia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Αν θυμαμαι καλα , το εβαζε το παθ σαν επιλεγμενο λινκ . Κοιταξα στο google και βρηκα αυτο . Μαλλον αυτο ζητας .
giannisk1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Το αυθεντικό site του santa είναι αυτό εδώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 'Η δεν του έχουν πει ακόμα το ανέκδοτο με τον Αϊ Βασίλη και την πίπ@... Συγγνώμη, εγώ πάντως δεν το ξέρω αυτό. Δεν το στέλνεις σε ένα pm; :grin:
marios1957 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Και χύμα να το ρίξει,δεν πρόκειται να φάει ban(είπα εγώ...).
Luxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ναι, για πες το και σε εμας που δεν το ξερουμε..
Aussie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Ελάτε τώρα ρε παιδιά,δίνει 2 και πλέον GB χώρο το google,και θα έμενε πίσω ο santa;;;;; [email protected]............Αυτό είναι το mail!!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 oxi ayto einai... [email protected] http://www.hymnsandcarolsofchristmas.com/santa/sundblom_santa.htm get the picture?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.