Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 5.10 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

klarinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις εχθές εκγατέστησα το ubuntu 5.10 και οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην από τον πλούτο και τη δόμή αυτής της διανομής πράγματι πολύ καλή καλή δουλειά έχει γίνει

Ενα προβληματάκι τώρα θέλω να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης σε 1280χ1024 πώς μπορεί να γίνει αυτό μιας και από ότι είδα μου δινει (3) επιλογές 640χ480 800χ600 και 1024χ 768 Σημειωτέον ότι η οθόνη μου έχει αυτή τη δυνατότητα - η κάρτα γραφικών είναι G-FORCE 6800 με ενεργοποιημένη την 3d επιτάχυνση

αναμένω τις συμβουλές σας

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Πρέπει να πας σε ένα αρχείο config (τώρα δεν θυμάμαι πιο) και να βάλεις χειροκίνητα τις αναλύσεις. Προσοχή στην συχνότητα ανανέωσης γιατί εγώ την πάτησα και διόρθωνα μετά το αρχείο από την κονσόλα. Είχα τα ίδια προβλήματα με μία Voodoo Banshee του παλιού pc.

Δημοσ.

Σωστός.

Απλά πρέπει να ξέρεις τι κάνεις γιατί αν γίνει λάθος...θα τρέχεις να διορθώσεις το xorg.conf μεσα από κονσόλα και δεν είναι εύκολο.

Επίσης πάντα ως root.

Δημοσ.
Πρέπει να πας σε ένα αρχείο config (τώρα δεν θυμάμαι πιο) και να βάλεις χειροκίνητα τις αναλύσεις. Προσοχή στην συχνότητα ανανέωσης γιατί εγώ την πάτησα και διόρθωνα μετά το αρχείο από την κονσόλα. Είχα τα ίδια προβλήματα με μία Voodoo Banshee του παλιού pc.

Λοιπόν παιδιά το έφτιαξα και όλα παίζουν άψογα -

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...