cybereddie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 http://cybereddie.blogspot.com/ Σας καλοσορίζω στο ολοκαινουριο blog μου. Σαν πρωτάρης σε blog θα θελα να μου πείτε αν σας αρέσει, σχόλια κλπ κλπ.
cybereddie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Νέα άρθρα: -Πρόστιμο στην Microsoft... -Νέα-extreme έκδοση του segway! -2 Pc που χωράνε στις τσέπες μας! -Creative Zen Vision (νεα mp3 player) - Αναβαθμίζοντας το ρόλο της ... τουαλέτας! -Το πρώτο Worm με το οποίο συνομιλείς! -Windows που ... τρέχουν Linux! -Νέα έκδοση των Windows Server 2003 - ! -Οι κορεάτες το ... κάνουν καλύτερα! -Από το βυνίλιο στο CD ... με αγάπη! - Μνήμες GDDR4 - Κατεύθασαν! - Νέα Φορητά από την ASUS (με ανθρακονήματα) -Φακοί Zoom για κινητά!
cybereddie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 εισαι σίγουρος? μπορεί να ήτανε σε στιγμη upload! Γιατί σήμερα ξεπατώθηκα να ανεβάζω!
cybereddie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Οταν υπάρχει traffic, χρειάζεται κανα refresh...
cybereddie Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Νέα Άρθρα 8-12-05 -Η καρδιά που ... χτυπάει!! -Η Ευρωπαϊκή ένωση ενέκρινε το Mobile Wimax standard 802.16e -Windows Live Local -Νέος internet Explorer 7 μέσα στο 1ο τέταρτο του 2006. -Ο ιός Sober θα ... ξαναχτυπήσει! -Πιάνο σε έκδοση ... χαλί! -Χρήσιμο Gadget-άκι! -Θέλω ένα PC που να φτιάχνει ...καφέ!
cybereddie Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Νέα Άρθρα 14-12-05 MCI-Microsoft συνεργασία σε VOIP 2 Νέα Windows Patches H Microsoft καθαρίζει ... την Sony. MTV-Microsoft συνεργασία! Camera ετών .... 39 megapixel! Super φορητά ηχεία Δίκτυο ... 40 Gbps!! Μια ματιά στο μέλλον.... Νέα υπηρεσία VOIP από την ALTEC! Yahoo ... widgets!!! Ένα Pc για ... την Έφη! Νέοι καιροί ... νέες απαιτήσεις! Δώρα για ... σκληροπυρηνικούς! Windows Live Local ... αναβαθμίζεται. Wikipedia - Βικιπαίδεια 12 συμβουλές για online αγορές!! Video - νέα από το CNN. Αναποδο Google!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.