Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καινούρια παιχνίδια…

naknak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά

Θέλω την βοήθεια σας

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Έχω έναν 2,4Celeron Μ με 1GB RAM και κάρτα Ν VIDIA 68 ΜΒ και On Board

Πάω να παίξω to Juiced, Call of Duty 2, Monopoly 3d από αρχεία ISO (μέσο του τελευταίου Daemon tools) αλλά έχω συνέχεια το ίδιο πρόβλημα. Παρόλο που τα προγράμματα έχουν χαμηλότερες απαιτήσεις από το σύστημά μου όταν τα εγκαταστήσω και πάω να τα τρέξω μου ελαχιστοποιούνται στην μπάρα και όποτε πατάω να μεγιστοποιηθούν σηκώνονται για 1 δευτερόλεπτο και μετά ελαχιστοποιούνε μόνα τους. Το γελοίο είναι ότι παίζω το NFS3 (με το πρόγραμμα sd4hide) σε μέγιστη ανάλυση και ο Η/Υ δεν κολάι καν.

Τι φταίει και τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Και όμως υπάρχει, αν δεν έχεις λεφτά για καινούρια… Τι να κάνω; Από το να μείνω με την on board καλύτερα..

Πάντως τα παιχνίδια έχουν απαίτηση 16 και 32 και μόνο το Call of Duty απαιτεί 68.

Όλα τα τρέχω με κλειστό Fire wall και αντιοικά, κ.τ.λ. αλλά παρόλο που έχω δοκιμάσει όλους τους καινούριους drivers της εταιρίας το πρόβλημα συνεχίζει.

Καμία άλλη ιδέα PLEASE.

Δημοσ.

Basika h karta einai 64 MB, oxi 68...

Einai problima drivers. De thelei aparaithta tous teleutaious, thelei mia sygkekrimenh ekdosh. To idio problhma eixa ego me to Armies of Exigo. 6 (!!!) diaforetikes ekdoseis dokimasa (kai tis katebaza oles me 56k PSTN, idrosa o amoiros) mexri na bro authn pou tairiaze.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...