Προς το περιεχόμενο

DCC send στο mIRC

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μη το μπερδευετε τοσο πολυ το παιδι. Εγω ποτε δεν εκανα ρυθμισεις ουτε πορτς ουτε allow ουτε τιποτα. Δοκιμασε καποιο αλλο προγραμμα και αν δεν γινεται τπτ.ελενξε πόσο γρήγορο είναι το upload σου. Απλά πράγματα

Δημοσ.

insomniac_new ! den eiani ayto pou theloume alla etsi einai ta pragmata! afou o alos thelei na to stilei apo irc kai mas zitaei boithia gia to sikgekrimeno prama , ton boithame!

apo tin ali den katalabaino giati lete oloi poles fores to idio prama !

tin lysh tin edose to paidi , o leukonas :-D

Δημοσ.

εχω adsl

και πριν με PSTN συνεβαινε το ιδιο

παλιοτερα οταν ειχα ξανασχοληθει με το irc, καθαριζα απλα τα πεδια στο OPTIONS--->connect--->Local Info και ολα ηταν OK

τωρα οταν το κανω δεν πιανει

Δημοσ.

Ρε παιδιά sorry αλλά για ένα τόσο απλό πράγμα παραέγινε το κακό! Όταν κάποιος κάνει dcc send ο άλλος πρέπει να κάνει accept, απλά και όμορφα, όσοι λένε για upload κτλ το μπερδεύουν με κάτι άλλο.. όπως είπαν και τα παιδιά στην αρχή, να δείς οτι δεν έχεις ενεργοποιημένο το ignore για διάφορες καταλήξεις όπως exe, mpeg κτλ .. αν δεν μπορείς στείλε pm!

Δημοσ.

Loipon exo eixa auto to problhma para polu kairo.. h lush tou einai polu aplh apla bgale to firewall ton xp kai eisai ok an exeis sp2 kane ejeresh sto mirc kai panta an pas na sthleis .exe o allos prepei na kanei /dccallow +nick. A! kai na 8umase panta oti sths ru8miseis prepei na einai esti DES>>>>>>>>

post-24325-129062927133_thumb.jpg

Δημοσ.

Κανε οτι σου λενε οι 2 παραπανω φιλοι του φορουμ και κανε ντιζειμπλ για λιγο το φαιργουολ.

Εχω στηλει με απλη και με ντι εσ ελ αρχεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...