myst77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδια μπορει να μου θυμισει καποιος τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω στο mIRC για να μπορω να κανω DCC send καποιου αρχειου; εχω φαει κολημα και δεν θυμαμαι
JiKL Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 File mou an thimamai kala (kai den exoun allaksei ta pragmata) den eprepe na kaneis kamia apolitos rithmisei gia na steleis...Apla deksi klik sto nickname kai dcc send , dialegeis to arxeio kai telos... PS milao ektos apo tis rithmiseis pou na pigainei to arxeio ktl ktl..an thes autes den einai diskolo mesa apo ta options sto tab dcc
myst77 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 εννοω παταω "send" και μετα μενει στο awaiting reply και δεν ξεκιναει να τη στειλει
JiKL Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 to dexete o allos???na thimasai episis oti poli servers pros apofigi trojans, ion ktl ktl apagoreuoun tin metafora me dcc arxeion ini exe ktl ktl...ama thes na tou steileis kati tetoio(akako elpizo) kanto rar
leukonas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 katarxin opos eipe kai o filos JiKL kanto rar kai kata deyteron o allos xristsis prepei na kanei /dccallow +nick(to diko sou dld).Isos ine kai thema firewall.An exei as to apenergopiisei gia ligo.
stefanos_79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Eχω κάτι χρονια να μπω στο IRc αλλά να θυμάμαι καλά στις επιλογές του dcc send αν δεν υπαρχει πρεπει να βάλεις και την καταληξη των αρχείων που επιτρεπεις να δέχεσαι η να αποστέλλεις πχ *.mp3 *.zip κτλ κτλ..Κάνω λαθος?
s0st0s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 iprarxei mia entoli pou dinei aftos pou dexetai to arxeio dccallow [username] nomizo...den eimai sigouros giati exo para poli kairo na xrisimopoiiso mirc..desto sti lista me tis entoles sto help...to dinei aftos pou stelneis to arxeio kai se kanei add ousiastika sti safe list tou..
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδια μπορει να μου θυμισει καποιος τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω στο mIRC για να μπορω να κανω DCC send καποιου αρχειου; εχω φαει κολημα και δεν θυμαμαι τι σύνδεση έχεις? νομίζω οτι αν έχεις router θα πρέπει να ανοίξεις και εκεί κάποια port
insomniac_new Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 εννοω παταω "send" και μετα μενει στο awaiting reply και δεν ξεκιναει να τη στειλει αν έχεις dial up δυσκολα θα τα καταφέρεις. δοκίμασε με msn. αν εχεις dsl κατι αλλο φταίει. ψαξε το λιγο, αλλαξε προγραμμα κτλπ
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 αν έχεις dial up δυσκολα θα τα καταφέρεις. δοκίμασε με msn.αν εχεις dsl κατι αλλο φταίει. ψαξε το λιγο' date=' αλλαξε προγραμμα κτλπ[/quote'] δεν είναι λογικό να φταίει η σύνδεση (και ας έχει dial up). είχα κ εγώ dial up και έστελνα μια χαρά...
insomniac_new Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 δεν είναι λογικό να φταίει η σύνδεση (και ας έχει dial up). είχα κ εγώ dial up και έστελνα μια χαρά... kai gw eixa dial upa kai de mporousa na steilw me tpt. twra me dsl mia xara me to idio programma. genika prepei na exeis kalo upload alliws den ksekinaei me tpt .paizoun polla gia na exeis kalo upload ->kalh grammh , kalo modem-drivers klp
Tetix Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Και εγώ με dial up έστελνα και τώρα με dsl πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Πες τι σύνδεση έχεις και μετά κοίτα και τις παραπάνω εντολές. Για να δεις τι φταίει κοίτα ξανά και το κεντρικό παράθυρο (αυτό που ανοίγει πριν οποιοδήποτε κανάλι)
FaLLeN_StaR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Katarxas an menei sto reply kai den to stelnei den einai to lathos diko sou alla tou allou user kai auto giati o allos prepei na se valei /dccallow +[nickname] Episis des tis ri8miseis tou miRC: Options-Ignore-Method-Kai valto disabled (to idio kai o allos user)
damiano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δεν είναι θέμα σύνδεσης (dialup/adsl), ο άλλος user πρέπει να κάνει allow όταν εσύ κάνεις dcc send και να έχει κάνει disable το ignore (dcc options) απο πρίν γιατί αλλιώς κόβει τα αρχεία με κατάληξη .exe κτλ.
robas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 1. Πρέπει ο άλλος να κάνει /dccallow +Nick 2. Αν έχεις ADSL πρέπει να ανοίξεις κάποια ports στον router σου και να ανοίξεις και τα ίδια ports και στο irc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.