Godfath3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Πρίν κανά δίμηνο αγόρασα το ASUS DRW-1608P...Έχω γράψει 30 περίπου δισκάκια και κανά δυό cd.(Tα DVD ήταν -R όλα) Το πρόβλημά μου είναι οτι αγόρασα κάποια no-name DVD+R (ίδια με τα DVD-R που είχα) και όταν πήγα να γράψω DVD και ενώ στο τέλος μου έλεγε το Nero ότι όλα γράφτηκαν καλά, μέσα στο DVD δεν φαινόταν να έχει τίποτα. Όταν ξαναέγραψα σε άλλο άδειο πάλι, και ενεργοποίησα το finalize τότε μου έφραψε failed το Burn...Και επίσης δεν φαινόταν να έχει τίποτα μέσα... Σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το DVD+R αλλά στο Nero Info Tool μου λέει οτι μπορεί να γράψει DVD+R.Επίσης απο την αρχή είχα εγκατεστημένο το Firmware update που δίνει η εταιρία...Αύριο θα δοκιμάσω τα δισκάκια σε ένα φίλο... Καμμία άποψη?Ευτυχώς είμαι μέσα στην εγγύηση...Ξέρετε πάντως τί μπορεί να είναι?Γιατί το χρειάζομαι άμεσα??
Gary_Kokkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασε επώνυμα δισκάκια, αν εξακολοκουθήσει κάνε αναβάθμιση firmware- Nα'χεις υπόψη σου το drive επειδή είναι Pioneer ΟΕΜ συμπαθεί τα DVD-R περισσότερο.
Godfath3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Το δεύτερο δεν το ήξερα. Το πρώτο τώρα...Firmware έχω το τελευταίο...Όσο για τα επώνυμα δισκάκια κάτι τέτοιο έχω γενικά στο μυαλό μου.Απλά έτυχε να πάρω αυτά τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.