Προς το περιεχόμενο

Bitornado erotisi- periergo symban!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia otan exo se leiturgia afto to programma kai katewazei eno koimame fortonete 5-6 fores (me energopoiimeno to Zonealarm) stis ergasies ena BOT ti sto kalo einai afto? xoris ZOnealarm mu ekane kai epanekkinisi to PC.....

io den exo....ti na einai?

exete kamia idea?

Δημοσ.

εγώ πάλι δοκίμασα και BitTornado και μTorrent,και κατεβάζω με 1-5kb και μου φαίνεται πολύ περίεργο να εχω τόσο μικρές ταχύτητες...

Δεν εχω κανένα firewall και κανένα limiter.

Δημοσ.

Ρε giannisk1 τόσα θέματα υπάρχουν με torrents και ταχύτητες, εδώ βρήκες να ρωτήσεις? Όσον αφορά το πρόβλημα, το βλέπεις σαν BOT.exe? Δοκίμασε να πας στο system32.. εάν το βρεις εκεί και είναι και κρυφό μάλλον πρόκειται για ιό. Εάν μπορείς στείλτο μου στο [email protected] (απλά βγάλε την κατάληξη από το τέλος, δλδ κάντο σκέτο bot αντί για bot.exe) για να το κοιτάξω και να σου πω περισσότερα. Επίσης κοίτα στη registry στο: HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Run και λογικά (εάν ισχύουν οι υποψίες μου) θα το δεις εκεί.. Εάν δεις ότι το φορτώνει από κάποια περίεργη διαδρομή (όπως το c:\windows\system32\) δοκίμασε να το αφαιρέσεις.

Δημοσ.

telika otan kanei bot eneregopoieite sto taskmanager mu ena VSTUB.exe to opoio einai mesa sta windows (ston fakelo) diagrafete alla stin ekkinisi ksanaemfanizete...san tin lernea ydra!

kamia idea?????????????????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...