Προς το περιεχόμενο

Παρενόχληση+απάτη!

ioannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου, κάθε φορά που μπαίνει στο internet, πετάγεται ένα μήνυμα και λέει πως έχει μολυνθεί από ιούς και πρέπει να κατεβάσει κάποιο patch από τη σελίδα http://www.updatepatch.info και του ζητάει χρήματα. Κατάλαβα ότι πρόκειται για απάτη και προσπάθησα με διάφορα antispyware να το αντιμετωπίσω αλλά δεν μπόρεσα. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μας βοηθούσατε. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Sumbainoun dustuxos auta file mou ston psifiako kosmo...

Sou proteinw ta e3eis :

1on) Stise ena kalo antivirus p.x. Mcafee , NOD32 , BitDefender

kai 3eskonise ton HY sou, ruthmizontas katalila!! tis parametrous

mesa apo ta options ton antistoixon antibiotikon

2on) Stise ena kalo ADaware programma

Sou protino to SpyDoctor

kai epeita kane ena e3onixistiko test ton HY sou.

3on) WindowsUpdate apo to site tis Microsoft

Update oti tou leipei apo patches kai diafora alla Updates

Kai telos Restart kai 3ana boot apo tin arxi

4on) Ean den egine tipota ustera apo ta bhmata 1 , 2 , 3tote

as dilosei grapta tin paraitisi tou o filos sou apo ton kosmo tis Pliroforikis

MindControl

Δημοσ.

Kάνε και καμιά φραγή σε 'μπισκοτάκια' και pop-ups. Κανέναν δεν έβλαψε! Αν θες μας λες με ποιον περιηγητή σουλατσάρεις στο διαδίκτυο! :D

Δημοσ.

MariaTs ευχαριστώ για την απάντηση. Ο φίλος είναι πολιτικός μηχανικός (παρελθόντων ετών) και γνωρίζει λίγα από πληροφορική. Σημαντικό είναι πως είναι τσιγγούνης και καταλαβαίνεις τις συνέπειες. Δυστυχώς χρησιμοποεί ακόμη τον IE.

Δημοσ.

Μμμ! Παλιά καραβάνα και μίζερη; Άστα να πάνε τότε...

Δοκίμαστε τότε: Εργαλεία -> Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων -> και... εκεί κάνεται τα τσεκαρίσματα που πρέπει. Καθαρίστε τα προσωρινά αρχεία στους γνωστούς φακέλους και τα 'μπισκοτάκια' και θέλω να πιστεύω πως δεν θα ξαναφανεί η ενοχλητική σελίδα...

Δημοσ.

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ F-secure Client. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Anti Virus ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΠΙ ΣΙ ΣΟΥ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...