Προς το περιεχόμενο

HDD & CPU: Χρειάζονται ξεκούραση??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys ego den kleino pote thn othonh, thn bazo na kleinei apo monh ths gia na mhn patao sunexeia to koumpaki, exo dsl kai to pc den kleinei pote, katebazei astamathta. tous teleyteous mhnes meso oro kathe mhna katebazo 65gb to mhna.

palia eixa pathi tetoia plaka me to download pou eixa balei to dumeter na kani tit tit gia ta kathe 100kb pou katebazh, san kardiografima. kai otan stamatage na kanei etsi fonaza PETHANE TO INTERNET kai etrexa na bazo kati na katebenei na mhn pigenei tsampa. opote xrhazotan na kano kati sto pc kai eprepe na to kleiso me epiane h kardia mou pou pigene xamenos tosos xronos kai ta ekana ola sta grhgora :)

Lete na eime poromenos? exo arxisi kai fobame :D

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Exoskeletor και εγω πανω κατω τα ίδια έκανα. Στην αρχή βέβαια. Τον πρώτο μήνα. Να φανταστής τότε είχα πάρει μια καινούργια κάρτα tv και σκεφτόμουνα πως 8α κλείσω το pc για να την περάσω! Και η ρουφιάνα μου έκανε προβλήματα και με ταλαιπόρισε. Με έκανε να κανω πολλά restart. Άσε που θέλω να κάνω format 2 μήνες τώρα και δεν θέλω για να μην χάσω downloads και χρόνο. Πως και πως το κρατάω το pc. Έχει φάει φρίκη το καημένο.

Δημοσ.

Ρε σεις! Πρέπει να είστε πολύ καμένοι!!! Μόνο εγώ κάνω απλή χρήση της ADSL;

Ήθελα να ήξερα τι κατεβάζετε συνέχεια! Άκου 65Gb το μήνα!!! Μα καλά, και οτι κατεβαίνει μένει ή διαλέγεις και πέρνεις; Γιατί σε ένα χρόνο θα θες 780Gb αποθηκευτικό χώρο!!!

Δημοσ.

Sorath 2 dvd toulaxiston thn bdomada grafo ego. synexeia ayto kano, bgazo kai kana lefto poulontas kamia tainia kai etsi ta bgazo ta eksoda gia ta dvd, ti na kaneis tsampa to plironoume?

to problhma eine,, pou na ta balo ola ayta ta dvd. mono sthn toualeta den exo balei akoma

Δημοσ.

σκληροί δίσκοι μεχρι να γεμισει το κουτί :)

και οταν γεμισει, στήνουμε κι ενα δευτερο pc για κατεβαστηρι.

κι οταν γεμισει κι αυτό... αλλαγες δισκων. 40-80-100άρηδες πάνε για σύνταξη στο fleamarket. αγορές μόνο απο 200+ γιγα.

κι οταν ξαναγεμισουν, πάνε 1-2 στη ντουλάπα. πόσο χώρο πιανουν 50 dvd και ποσο ενας 200άρης? και ποσο χρόνο και κόπο θελεις να τα γράψεις, και να τα διαβάσεις οταν ψάχνεις κάτι?

στη ντουλάπαααααα :) μεχρι φυσικα να βγουν -σε λογικες τιμες- δισκοι 500, 1000 giga :)

και πάμε πάλι...

Δημοσ.
back up στο διαδiκτuο.....καλο :)

Δεν νομίζω ότι υπάρχει συσκευή που να χωράει στο σπίτι μας και να μπορεί να αποθηκεύσει τόσα δεδομένα. Αλλά πλάκα θα είχε. Ανα πάσα στιμή ότι θέλεις στην πόρτα σου η καλύτερα...στην οθόνη σου.

Δημοσ.

Αλλο ένα θέμα ξεστράτησε..

Ουσιαστικά μετά από χρόνια όταν οι υψηλές ταχύτητες θα έχουν επικρατήσει,θα είναι σαν να τα έχουμε στον δίσκο.

Απλά ο "δίσκος" δεν θα είναι μέσα στο κουτί,αλλά και ούτε μέσα στο σπίτι μας!Ισως και σε άλλη χώρα..ήπειρο..πλανήτη..γαλαξία.

Δημοσ.
Ουσιαστικά μετά από χρόνια όταν οι υψηλές ταχύτητες θα έχουν επικρατήσει' date='θα είναι σαν να τα έχουμε στον δίσκο.

Απλά ο "δίσκος" δεν θα είναι μέσα στο κουτί,αλλά και ούτε μέσα στο σπίτι μας!Ισως και σε άλλη χώρα..ήπειρο..πλανήτη..γαλαξία.[/color']

Σοφη κουβεντα! :wink: B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...