tromeros dennis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 βαρεθικα ρε παιδια... εχω παλι ενα προβλημα: δεν μπορω να τυπωσω. εχει το hp psc 1110 που δεν μπορουσα ουτε να κανω scan. τωρα εχω το hp psc 1410 που απλα δεν μπορω να τυπωσω. παντου η συσεκευη αναγνοριζεται κανονικοτατα, αλλα μολις παταω να τυπωσει, μου λεει οτι ταχα δεν βρεθεικε και κατι τετια. scan γινεται. τι να φταιει???????
MariaTs. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δεν 'φωτογραφίζεις' το μήνυμα που σου δίνει, να το δώσεις και σε μας να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει; Με τους drivers του εκτυπωτή όλα καλά;
tromeros dennis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 μου λεει οτι δεν μπορουσε να τυπωσει επειδη ειπειρχε καπιο προβλημα με την ρυθιση του εκτυπωτη. μου λεει να κοιταξω αν ειναι ανοιχτος, που ειναι, να τυπωσω μια τεστ-σελιδα που οπως ειπα δεν γινεται, και να ξανακανω ινσταλλ τα driver που το εχω κανει...
MariaTs. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Aπό γερμανικά δεν γνωρίζω! Είναι συμβατός με το λειτουργικό σου ο εκτυπωτής; Ξεσύνδεσέ τον απ'τον υπολογιστή και ξαναδοκίμασε πάλι! Ή το έχεις κάνει κι αυτό; Αν ναι, δεν ξέρω κάτι άλλο! Κάνας άλλος βρε παιδιά να βοηθήσει; :neutral:
vasilis-kristin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 otan kaneis instal tous odigous sou zitaei na valeis sto skaner mia selida pou pires me ton ektypoti gia na kentrapei tis kefales meta apo ayto tha eisai entaxi
MariaTs. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Αν θες ξαναδιάβασε τι γράφει ο 'Ντένις ο τρομερός' και πάλι... :roll:
marios1957 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Το παθαίνω συχνά.Κάνω share μέσω δικτύου τον φτωχο_Hp3650 και όταν ο υπολογιστής,που του κάνουν τράκα οι άλλοι,είναι απασχολημένος(τι άλλο,leeching-encoding),ο "πελάτης" ενώ κάνει προσπάθειες να εκτυπώσει και "κατεβάζει" εικονίδιο κάτω δεξιά στην μπάρα,εν τούτοις τα κλ@νει και μου μένει το εικονίδιο αμανάτι.Τότε πάω και κάνω cancel all,βγάζω και τον εκτυπωτή απ΄τη πρίζα και απ' τη Usb και τον ξαναβάζω.Αν μ' αγαπάει εκείνη τη μέρα,μου κάνει το χατήρι να εκτυπώσει.Αλλοιώς θέλει και το restartάκι του...
tromeros dennis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 otan kaneis instal tous odigous sou zitaei na valeis sto skaner mia selida pou pires me ton ektypoti gia na kentrapei tis kefales meta apo ayto tha eisai entaxi εκεινο τα χαρτι μου το τυπωσε καμια διο φορες απο μονος του, και το εβαλα στο σκαννερ και εκανε κατι εκει, αλλα τιποτε παραπανω. Το παθαίνω συχνά.Κάνω share μέσω δικτύου τον φτωχο_Hp3650 και όταν ο υπολογιστής,που του κάνουν τράκα οι άλλοι,είναι απασχολημένος(τι άλλο,leeching-encoding),ο "πελάτης" ενώ κάνει προσπάθειες να εκτυπώσει και "κατεβάζει" εικονίδιο κάτω δεξιά στην μπάρα,εν τούτοις τα κλ@νει και μου μένει το εικονίδιο αμανάτι.Τότε πάω και κάνω cancel all,βγάζω και τον εκτυπωτή απ΄τη πρίζα και απ' τη Usb και τον ξαναβάζω.Αν μ' αγαπάει εκείνη τη μέρα,μου κάνει το χατήρι να εκτυπώσει.Αλλοιώς θέλει και το restartάκι του... καλα οτι κανει το δικο μου leeching, κανει και παρακανει αλλα, δεν πιστευο να ειναι αυτο...
paokara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Πήγαινε στον φάκελο εκτυπωτές και φαξ και δες αν γράφει ο εκτυπωτής έτοιμος ή αν γράφει απενεργοποιημένος αν γράφει το δεύτερο κάνε δεξί κλικ επάνω του και ξετσέκαρε το Προσωρινή διακοπή εκτύπωσης.
tromeros dennis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 μπα δεν γινεται τιποτα... EDIT: απο'τι φενεται, ειπαρχει προβλημα απο το windows (xp sp1). εβαλα ενα epson stylus c60 που παρουσιαζει ακριβος το ιδιο προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.