kirimis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Εφτασε η ωρα να δωσω δρομο στον κουβα με τον οποιο ειμαι τωρα και να χτυπησω κατι νεο, υπαρχουν ομως διλληματα γιατι τα λεφτα δεν ειναι απειρα: * Σημειωστε πως το συστημα στηνετε με γνωμονα να παιζουν αρκετα καλα ακομα και τα Vista. 1) Athlon dual core 3800 η 4200? Ξερω πως ο 4200 εχει 1ΜΒ cache, αλλα στην πραξη ποση διαφορα θα δω? Αξιζει να δωσω 100 ευρω παραπανω? 2) Για mobo Α8Ν SLI δεν νομιζω να εχει αντιρησεις κανεις... φαινεται κομπλε η μητρικη με τα παντα πανω τις. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522406 3) Καρτα γραφικων... επισης μεγαλο διλληματακι εδω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514125 Μια απλη 6600 με passive cooling (για λογους ησυχιας). Να ρωτησω ομως... μια καρτα τετοια θα τα καταφερνει καλα σε Battlefield 2 η σε NFS MW? Στο θεμα γραφικων δεν θελω να δωσω πολλα φραγκα γιατι αναμενονται εξελιξεις στα γραφικα (λογω VISTA-σταματανε το DirectX λενε) και εχω σκοπο να την κρατησω λοιπον γυρω στο 9μηνο, απλα το θεμα ειναι να παιζει κανενα απο τα συγχρονα παιχνιδια. Τι λετε σε αυτο το ζητημα? Αν παω για GT θα πρεπει να σκασω 73 ευρω παραπανω (ειπαμε παντα Passive αρα και κοστος) Απο εκει και περα, το συστημα αυτο θα συνοδευτει απο SATA 120αρι Seagate (υπαρχει) , 2 optical drives, tv tuner, και τροφοδικο 485 η 500αρι (Tagan or Enermax) Ριξτε καμια ιδεα... thanx in advance
S2Katana Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Εχω την ιδια μητρικη.Ειναι πολυ καλη σε θεματα δυνατοτητων και θερμοκρασιας.Ομως εχει προβλημα το ανεμιστηρακι του Nforce4.Mετα απο κανα 4μηνο χρησης θα σου αρχισει να χανει στροφες μεχρι να ζετσαθει.Βεβαια το δικο μου κατι επαθε και παλι δουλευει τελεια.Κανε ενα search ''προβλημα με Α8NSLi'' και θα καταλαβεις. Αν εχεις σκοπο να την αλλαξεις σε 9 μηνες παρε κατι φθηνο.Παντως μια απλη 6600 δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει για τα παιχνιδια που αναφερεις.Κατα τα αλλα το συστημα σου φαινεται καλο.
kirimis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ναι για το προβλημα με το ανεμηστιρακι γνωριζω... τι κριμα ομως... δεν θα προλαβει να το βγαλει σε μενα.... θα μπει passive σκετη ψυκτρα με το καλημερα Mε προβληματισες λιγο σχετικα με την καρτα... Κανεις αλλος?
S2Katana Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Koιτα εννοω οτι ειτε θα τα παιζεις 1024x768 Low details η 800x600 Full Details.Διαλεγεις και παιρνεις.Παντως αν εχεις προσεξει οσοι εβαλαν passive cooling διπλα στην ψυκτρα ειχαν εγκαταστησει και ενα ανεμιστηρακι για να την παγωνει...Εγω σκεφτομουν να παρω ενα ανεμιστηρακι εγχρωμο της Evercooling.
sarakinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ego nomizo pos to pc pou protineis einai poli kalo.aplos gia karta grafikon des kamia 6600GT san aftes tou S2Katana .Apo ekei kai pera,an thes na einai ok kai sta vista apo oti akousa 2gb mnimis einai aparaitita .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.