kastel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Προσπαθώ να μπω στον κόσμο του Linux με το SUSE 10.0. (Καταρχήν έχω 4 δίσκους, ένας PATA 70GB με τα Win XP Pro, ένας SATA 160GB που θέλω να τον κάνω 2 partitions στο ένα να βάλω το Linux και το άλλο να τον κάνω share με τα windows και 2 SATA 160GB που τους έχω RAID mirror και είναι η αποθήκη μου). Kατά την εγκατάσταση στις επιλογές του bootloader δεν υπήρχε η επιλογή εκκίνησης από το δίσκο των Windows, πως μπορώ να την βάλω; Καθώς επίσης το RAID δεν το βλέπει , τί να κάνω; (Mobo ASUS P4C800-E Deluxe, RAID Promise FastTrak) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugoruyo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Βασικά πρέπει να δώσεις και άλλες πληροφορίες. ΠΧ το RAID αν παίζει με NTFS δεν θα έχεις πρόσβαση για εγγραφή. Επιπλέον η επιλογή εκκίνησης των windoze θα έπρεπε να μπει αυτόματα. Μήπως κάτι σου πήγε στραβά στην εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taktzav Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μια και μιλάτε για SUSE 10 πως γ'ινεται να εγκαταστήσω τα Kernel sourses από το DVD εγκατάστασης??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.