Antonisk2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα. Έχω το Acronis True Image 9 και κάτι, και προσπαθώ να φτιάξω το bootable rescue media που χρειάζεται για να επαναφέρω το σύστημα μου άμα έρθει εκείνη η κακιά η ώρα, το θέμα όμως είναι ότι δεν μπορώ! Κάθε φορά που διαλέγω τη συγκεκριμένη εντολή ανάβει το φωτάκι του δίσκου για 1-2 sec. και μετά δεν γίνετε τπτ! Απεγκατέστησα και ξανά-εγκατέστησα το πρόγραμμα αλλά και πάλι δεν γίνετε τπτ! Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να δημιουργήσω το bootable rescue media με άλλο τρόπο? Γιατί το θέμα είναι πως αν δεν το έχω αυτό τότε τα backup μου είναι άχρηστα! Ευχαριστώ!
accipio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δε δοκιμάζεις με άλλη έκδοση; Εγώ πάντως δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με καμία έκδοση ως τώρα (χρησιμοποιώ επανεγγράψιμο cd γι' αυτή τη δουλειά).
Antonisk2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Αν το κάνω όμως με κάποια παλιότερη έκδοση θα είναι συμβατό με την πιο καινούργια? Θα μπορώ δλδ να κάνω επαναφορά? Το έχει κάνει κάποιος αυτό?
Antonisk2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά καμία ιδέα; Κανένας; Τουλάχιστον ξέρει κάποιος ποια αρχεία χρειάζονται για να το φτιάξω μόνος μου αυτό το boot cd;
spirosta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Θα βάλεις την τελευταία έκδοση και θα κάνεις και με αυτή ένα backup. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν έχω πρόβλημα και σε δίσκο sata που ακούγονται διάφορα.
Antonisk2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Την τελευταία εκδοση εχω (νομίζω!) Έχει βγει και 10; Παρόλαυτα δεν δουλευει η συγκεκριμένη επιλογή! Καμιά άλλη ιδέα;
yannis27gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Έχω την έκδοση 8.0, αν θές μπορώ να φτιάξω ένα image και να στο στείλω με μαιλ. Στείλε πμ για λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.