Προς το περιεχόμενο

Acronis True Image Bootable Rescue Media?

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το Acronis True Image 9 και κάτι, και προσπαθώ να φτιάξω το bootable rescue media που χρειάζεται για να επαναφέρω το σύστημα μου άμα έρθει εκείνη η κακιά η ώρα, το θέμα όμως είναι ότι δεν μπορώ! Κάθε φορά που διαλέγω τη συγκεκριμένη εντολή ανάβει το φωτάκι του δίσκου για 1-2 sec. και μετά δεν γίνετε τπτ! Απεγκατέστησα και ξανά-εγκατέστησα το πρόγραμμα αλλά και πάλι δεν γίνετε τπτ! Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να δημιουργήσω το bootable rescue media με άλλο τρόπο? Γιατί το θέμα είναι πως αν δεν το έχω αυτό τότε τα backup μου είναι άχρηστα! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δε δοκιμάζεις με άλλη έκδοση; Εγώ πάντως δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με καμία έκδοση ως τώρα (χρησιμοποιώ επανεγγράψιμο cd γι' αυτή τη δουλειά).

Δημοσ.

Αν το κάνω όμως με κάποια παλιότερη έκδοση θα είναι συμβατό με την πιο καινούργια? Θα μπορώ δλδ να κάνω επαναφορά? Το έχει κάνει κάποιος αυτό?

Δημοσ.

Θα βάλεις την τελευταία έκδοση και θα κάνεις και με αυτή ένα backup. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν έχω πρόβλημα και σε δίσκο sata που ακούγονται διάφορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...