Προς το περιεχόμενο

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ HardShop.gr

snowman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Sabbato 03/12/2005 parelava apo to hardshop.gr mia ypotithemenh vga karta ati 9800 pro...mexri to mesimeri toy sabbatou eixa anakalypsei pws h karta pou mou steilane htan h gnwsth PALIT 9800pro me specifications diafporetika apo auta ou dinei h ATI...dhl. 128bit diaulo mnhmhs anti gia 256bit k.a.....

Meta apo synnenohsh me to katasthma esteila thn karta thn deytera nwris to prwi (me dikh mou xrewsh) sto katasthma me symfwnia thn trith na mopoun se logariasmo mou ta xrhmata pou edwsa gia thn "karta" ayth...

Molis loipon esteila thn karta, esteila kai ena mail me ton arithmo tou logariasmou mou kathws episis kai scan-arismenes tis apodeikseis paralavhs kai apostolhs..

To en logo katasthma oxi mono den ekane kammia kinhsh oson afora thn epistrwfh twn xrhmatwn mou, alla den phra kai kammia apanthsh gia to mail pou esteila, thn opoia eixa zhthsei (gia confirmation). Episis eixa zhthsei na mou thlefwnhsoun molis katathesoun ta xrhmata, to opoio episis den egine!!!

Ayrio to prwi tha thlefwnhsw sto katasthma pali me skopo na mpoun ta xrhmata sto logariasmo mou amesa!!!!!

Mexri tote anarwtiemai an me eklepsan h oxi!!!!

Ta e-shop de koitane to mail tous arage??????

Δημοσ.

Παρε τηλεφωνο για να μαθεις τι εγινε, αλλα να εχεις υποψη σου τα εξης:

1. Το βρισκω λογικο το καταστημα να σου καταθεσει τα χρηματα *αφου* παραλαβει την καρτα.

2. Η καταθεση των χρηματων μπορει να μη φαινεται αμεσως στο λογαριασμο σου, αλλα μετα απο 1-2 ημερες, λογω γραφειοκρατιας της τραπεζας.

Δημοσ.

Thelw na kataliksw sto oti den yparxei kammia enhmerwsh apo to katasthma gia thn periptwsh mou!!!!

Episis h symfwnia mou htan th deytera na steilw thn karta kai thn triti na mpoun ta xrhmata mou ston logariasmo mou!!!! Kai oxi mono lefta den eida alla kai kammia enhmerwsh!!!

Episis....an kapoios den mporei na exei empistosynh se kapoion...eimai egw se aytous kai oxi aytoi pros emena...dedomenwn twn kinisewn pou exw kanei mexri twra kai th synepeia mou!!!!

Δημοσ.

file se briskw ligo yperboliko.an den paroun thn karta pws 8a xeroun oti einai sthn katastash pou thn agorases?mporei esy na th steileis pisw spasmenh,kamenh,h xalasmenh.etsi 8a sou dwsoun ta xrhmata an den thn tsekaroun?esy an hsoun sth 8esh tous 8a to ekanes?den ftanei pu dexthkan epistrofh xrhmatwn kai oxi pistwsh h allagh,ta 8eleis kai thn idia mera.

Δημοσ.

Όντως μη βιάζεσαι να τους κατηγορήσεις.

Πέραν τούτου όμως ρε παιδιά και ήμαρτον δλδ μια διαφήμιση στο insomnia δε σημαίνει "insomnia approved". Όπως δεν είδα κανέναν να κατηγορεί το Mega που διαφήμιζε τα γιαούρτια total, όταν έγινε η στραβή με μια παρτίδα, έτσι δεν καταλαβαίνω το νόημα των τοποθετήσεων "γιατί δε βγαίνει η διαφήμιση απο το insomnia".

den ftanei pu dexthkan epistrofh xrhmatwn kai oxi pistwsh h allagh

Συμφωνώ με όλα πλην αυτού (αν και τώρα που το σκέφτομαι ένα Mail όπου λένε ότι αναμένουν την παραλαβή θα ήταν χρήσιμο). Έκαναν χοντράδα, παραπλανητική διαφήμιση μπλα μπλα μπλα και είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα χρήματα πίσω. Εγώ προσωπικά θα αξίωνα να πληρώσουν και τα μεταφορικά

Δημοσ.

Πάντως σήμερα το πρωί που ήθελα να επικοινωνήσω με το συγκεκριμένο κατάστημα τηλεφωνικά για πληροφορίες , η κυρία του οτε μου έλεγε οτι ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται...!!!!

801 11 43333

Καλέστε το για να δείτε ... ακόμη και τώρα

Μάλλον έχει δίκιο ο φίλος και ανησυχεί για τα λεφτά του. :-|

Δημοσ.
Πάντως σήμερα το πρωί που ήθελα να επικοινωνήσω με το συγκεκριμένο κατάστημα τηλεφωνικά για πληροφορίες ' date=' η κυρία του οτε μου έλεγε οτι ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται...!!!!

801 11 43333

Καλέστε το για να δείτε ... ακόμη και τώρα

Μάλλον έχει δίκιο ο φίλος και ανησυχεί για τα λεφτά του. :-|[/quote']

απο καθαρη περιεργεια καλεσα το εν λογω τηλεφωνο αλλα η κασετα ελεγε οτι "τα γραφεια μας δεν λειτουργουν αυτη τη στιγμη, παρακαλουμε καλεστε κατα τις ωρες λειτουργιας των γραφειων μας"

;-)

Δημοσ.
απο καθαρη περιεργεια καλεσα το εν λογω τηλεφωνο αλλα η κασετα ελεγε οτι "τα γραφεια μας δεν λειτουργουν αυτη τη στιγμη' date=' παρακαλουμε καλεστε κατα τις ωρες λειτουργιας των γραφειων μας"

;-)[/quote']

Περίεργο αυτό που λές...

Μόλις ξαναπήρα και εγώ απο το κινητό μου και μου λέει οτι ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται.

Λες να με βάλανε σε μαυρη λίστα? :razz:

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Και για να πούμε και ενα θετικό ,

παράγγειλα το MIO 168 Destinator 3 ( μέσω του skroutz λόγω καλύτερης τιμής ) στις 22-11-05 τηλεφωνικά , και το παρέλαβα με μικρή καθυστέρηση ( λόγω ελλείψεως χαρτών ( ειδοποίηση μέσω email ) ) στίς 28-11-05 με την Speedex.

Από: "HARDshop" <[email protected]> Προβολή στοιχείων επικοινωνίας

Προς: "migel"

Θέμα: Re: ΜΙΟ 168

Ημερομηνία: Thu, 24 Nov 2005 08:20:02 +0200

Γεια σας.

Η καθυστέρηση οφείλετε σε απροσδόκητη έλλειψη τις αντιπροσωπείας και

αδυναμια να μας στείλει τους χάρτες , κάτι που όμως επιλύετε από λεπτό

σε λεπτο.

Σας ευχαριστούμε.

HARDshop

http://www.hardshop.gr

[email protected]

Τηλεφ. Κέντρο 8011143333

Υ.Σ. Και για να μην παρεξηγηθώ καμμία σχέση δεν έχω με το εν λόγο κατάστημα , δηλαδή δεν πέρνω ποσοστά . :grin:

Πάντως καλά έκανες και το ανάφερες , θα δοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο αύριο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...