Goacore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 φιλαρακο δοκιμασες να ενεργοποιησεις στο enable το noScript? επιμενω σ'αυτο διοτι κι εγω εκανα κανονικα επιλογη να επιτρεπετε η εκατασταση απο το site..αλλα με την προυποθεση να μην μπλοκαρει τα scripts το συγεκριμενο site!
crach13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 otan eimai sti selida tou firefox gia na katevaso extensions molis patao install den kani tipota kai mou vgazi epano ena kitrino kai mou leei na pao kai na apenergopoihso tin leitourgia BLOCK POPUP WINDOWS.Ego tin apenergopoio alla pali mou vgazi ayto to kitrino.
ApSiMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 prepei na valeis to site stin lista me ta exceptions.ayto pou eipa kai nwritera.paidia min agxwneste o idios firefox einai me velteiwseis.....
gmastr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την βοήθεια. Στη σελίδα "εργασίες /επιλογές/περιεχόμενα/προειδοποίηση οταν οι σελίδες προσπαθούν να εγκαταστήσουν επεκτάσεις", έχω εγκαταστήσει στις εξαιρέσεις την σελίδα addons.mozilla.org, απ'οπου κατεβάζουμε τα extensions Δυστυχώς χωρις αποτέλεσμα Προσπάθησα επίσης να τρέξω απο τον σκληρό, ενα προηγούμενο σωσμένο αρχείο extension (DownThemAll) αλλά το firefox δεν το δέχεται. Το ιδιο και οταν προσπάθησα να τo κατεβάσω/τρέξω με τον explorer. Ευχαρίστως θα έσβυνα το Firefox 1.5 για να το ξανατρέξω η για να γυρίσω σε προηγούμενη version, αλλα φοβάμαι μηπως χάσω μετά τους σελιδοδείκτες (το εχω ξαναπάθει στο παρελθόν) Αν πάλι τα extensions δεν ηταν έτοιμα, οπως ειπε κάποιος φίλος, δεν θα "κατέβαιναν" με τον explorer, ουτε η εκδοση θα χαρακτηριζόταν final. Εδώ μας λεει στο "εργασίες /επεκτάσεις" και ποιά version τους ειναι διαθέσιμη για το 1.5 και στην σελίδα addons.mozilla.org λέει στα περισσότερα και ποια version του firefox υποστηριζουν ... Νομιζω οτι αν εχουν το ιδιο πρόβλημα με τα extensions και αλλοι χρήστες, μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην Ελληνική σελίδα. Αν το εχω μόνο εγώ κι'ο αλλος φίλος, κατι τρέχει με το configuration του PC μας Υπάρχει άλλος χρήστης των extensions που εκανε αναβάθμιση?
Antonis32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 otan eimai sti selida tou firefox gia na katevaso extensions molis patao install den kani tipota kai mou vgazi epano ena kitrino kai mou leei na pao kai na apenergopoihso tin leitourgia BLOCK POPUP WINDOWS.Ego tin apenergopoio alla pali mou vgazi ayto to kitrino. Έ ρε συμπτώσεις .Σήμερα λοιπόν και μένα μου έτυχε να αναβαθμίσω σε 1.5 και πρόσεξα ότι πολλά από τα εγκατεστημένα μου extensions δεν δούλευαν,οπότε προσπάθησα να τα αναβαθμίσω.Και μου έτυχε και μένα το όλο πρόβλημα που δεν εγκαθιστούσε τίποτε απο αυτά. Eίδα την κίτρινη μπάρα που βγήκε, και δεν άφησε καν να φορτώσει σελίδα,πάτησα και επέλεξα allow....(δεν θυμάμαι τι άλλο έλεγε και τώρα δεν μου την βγάζει πιά για να δώ).Αυτ'ο ήταν.Μου έβγαλε το γνωστό κουτάκι installation του extension, και δεν μου ξανάκανε πρόβλημα.
ekkli Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 gmastr, εχεις δοκιμασει αυτό το προγραμματακι για να σωζεις τους σελιδοδεικτες σου? ειναι προταση από αυτό το θεμα.
gmastr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Παίρνωντας θάρρος απο το ωραιο προγραμματάκι που μας εδειξε ο ekkli, που εξασφαλίζει το user profile=σελιδοδείκτες κλπ, απεγκατάστησα το firefox. Εσβυσα και οτι απεμεινε στο c:\mozilla και έκανα νεα εγκατάσταση. Παραδόξως στις "εργασίες/επεκτάσεις" ανέφερε ποια extensions ειχα στην προηγούμενη εγκατάσταση για να κατεβάσω τις τελευταίες εκδόσεις τους (κάπου αλλού θα τα'χε κρατήσει). Ξεκίνησε το download και δεν ολοκληρωθηκε... Τα έσβυσα ολα και εκανα ξανά νέα εγκατάσταση που δεν εχει τίποτα απο το παρελθόν Το πρόγραμμα δεν επιτρέπει να κατεβάσω ουτε extensions ουτε πρόσθετες λειτουργίες, οπως περιγράφω στην αρχή. Για να καταλάβω που ειναι το πράβλημα, υπάρχει κάποιος που να αναβάθμισε το firefox σε 1.5 να μας πει αν το δικό του κατεβάζει extensions ???
acv1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ εγκατέστησα τον firefox 1.5, επάνω στον 1.07 (χωρίς δλδ να απεγκαταστήσω τον προηγούμενο) χωρίς κανένα πρόβλημα (προς το παρόν δουλεύει μια χαρά). Από extensions είχα το no script και adblock. Το πρώτο παρέμεινε κανονικά, το δεύτερο το απεγκατέστησα πριν βάλω την 1.5 και έβαλα το adblockplus μετά. Τα bookmarks και οι λοιπές ρυθμίσεις έμειναν ίδιες στην 1.5, επίσης χωρίς πρόβλημα.
ApSiMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 .......Για να καταλάβω που ειναι το πράβλημα' date=' υπάρχει κάποιος που να αναβάθμισε το firefox σε 1.5 να μας πει αν το δικό του κατεβάζει extensions ???[/quote'] ναι,εγω!κανενα προβλημα απολυτως.οπως και στον παλιο ετσι και αυτος θελει τις ρυθμισεις του για να μπορουν τα site να κανουν εγκατασταση exenshions. τωρα αν λετε οτι δοκιμασατε οτι και στον 1,07 και παλι δεν....τι να πω??? οσοι εχουν προβλημα εχετε προβλημε με τον ελληνικο firefox?λεω εγω τωρα.....μηπως ο ελληνικος εχει κανα bug????
gmastr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασα σε ενα αλλο PC την αναβαθμιση του Firefox σε 1,5 και μετα, να κατεβάσω extensions κλπ πρόσθετες λειτουργίες. Ανοιξε το γνωστό κίτρινο παράθυρο "η εγατασταση λογιστικου ειναι απενεργοποιημενη. Πατήστε επεξεργασία επιλογών να την ενεργοποιήσετε" Και πατώντας ... αρχισε να κατεβάζει extensions ενω στο δικο μου PC με πετάει στο menu "εγρασιες/επιλογές" και τέρμα Αρα δεν φταίει η αναβάθμιση του firefox, αλλα κάποιες ρυθμίσεις του PC μου Δεν φταίει το οτι ειναι Ελληνική version, γιατι κάποιος φίλος πιο πάνω έγραψε οτι εχει το ιδιο πρόβλημα με Aγγλικα Win & Firefox Σαν ποιο ύποπτα, απενεργοποίησα τελείως τα firewall (ZoneAlerm) και antivirus (McAfee). Τα ίδια. Επαιξα και με τις ρυθμίσεις του Control Panel (Updates, Internet Options, Securtity Center, FireWall). Tα ιδια Μετα απο 2 ημερών προσπάθειες δεν μπορώ να βρω ποιά ρύθμιση/εφαρμογή του PC μου, μπλοκάρει την εγκατάσταση λογισμικού στο Firefox, ενω αφήνει ελεύθερη την εγκατάσταση ολων των άλλων προγραμμάτων!!! Κριμα γιατι τα extensions ειναι η δύναμη του firefox. Οσοι έχετε κατεβάσει εστω και ενα, θα συμφωνείτε οτι προκειται για φοβερά εργαλεία... Ευχαριστώ πάντως, όσους προσπαθούν να βοηθήσουν
pappoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα, αλλά όταν πάω σε μια σελίδα με μουσική, τότε ή δεν παίζει τη μουσική ή πρέπει να κατεβάσω το αρχείο και να του δηλώσω μέσα από το manager ότι θέλω να την ανοίξει μέσω πχ. του Media Player. Δεν δουλεύει όπως ο IE που τα παίζει μόνος του;;; Θυμάμαι και παλιότερα που είχα πάλι τον Firefox κάτι τέτοιες σαχλαμάρες έκανε και τον είχα βγάλει... Υπάρχει λύση για αυτό;;
gmastr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά η αιτία των προβλημάτων εντοπίστηκε σε προβλημα του profile Δημιούργησα ενα νεο profile (με start/run/"firefox -profilemanager") και σ'αυτο μετέφερα κατόπιν τους Σελιδοδείκτες,Ιστορία κλπ
anti_mojos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα' date=' αλλά όταν πάω σε μια σελίδα με μουσική, τότε ή δεν παίζει τη μουσική ή πρέπει να κατεβάσω το αρχείο και να του δηλώσω μέσα από το manager ότι θέλω να την ανοίξει μέσω πχ. του Media Player. Δεν δουλεύει όπως ο IE που τα παίζει μόνος του;;; Θυμάμαι και παλιότερα που είχα πάλι τον Firefox κάτι τέτοιες σαχλαμάρες έκανε και τον είχα βγάλει... Υπάρχει λύση για αυτό;;[/quote'] A) O Firefox είναι πολύ πιο ασφαλής, απο τον IE να μην πω οτι απέχει παρασάγκας απο το τερατούργημα. Η δύναμη του έιναι ακριβώς οτι τον φέρνεις στα μέτρα σου με τα extensions Γ) Είναι απίστευτα πιο γρήγορος και ευχρηστος Δ) Οι σαχλαμάρες που λές λέγονται plugins και απλά τις κατεβάζεις για να βλέπεις και ακούς ότι θες.Τα κατεβάζεις απο δω:https://pfs.mozilla.org/plugins/?application=firefox Ε) Έβαλα τον 1.5 απο πάνω και όλα είναι οκ, εκτος απο κάποια έτσι και αλλιώς αχρείαστα extensions Φιλικά Γιάννης
pappoulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Ναι ρε συ, αλλά θυμάμαι πώς και στο παρελθόν σε πολλά plugins που έκανα manual install γιατί το αυτόματο δεν το αναγνώριζε (ενώ αναγνώριζε ότι χρειάζομαι το plugin), όσες φορές έμπαινα στο site εκ των υστέρων πάλι μου το ζητούσε... Τέλος πάντων, προτίθεμαι να του δώσω άλλη μια ευκαιρία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.