aGka8l Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Γειά χαρα!ειμουν ετοιμος να πάρω το τελεντομε ακτιβαιτ μεχρι που άκουσα οτι σε υποχρεώνει να μήνεις μετα τους περας τον τριων μηνών αλλους 9μηνες να πληρ΄νεις ιντερνετ!εγω απλα θέλω νετ για 3 μηνες και μόνο και μετά να κοπεί!δεν με νοίαζει, σκεύτομαι λοιπόν για το πακέτο της σπαρκνετ!αυτο εχεο ψηλά γράμματα ή οχι?ξέρετε τι μοντεμ δίνει?ειναι μοναχα για τρείς μήνες και μετα γιοκ?ουτε υποχρεώσεις ουτε τπτ?
Angeldust Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Αν παίζεις online games απέφυγε την SPARKnet μιας και απο Pings δεν τα πάει και τοσο καλά. Απο'κει και πέρα, μετά τους 3 μήνες κάνεις οτι θέλεις, είτε διακόπτεις την γραμμή, είτε συνεχίζεις με κάποια συνδρομή σε αυτούς. Απο την στιγμή που το χρειάζεσαι για 3 μήνες μόνο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, τελειώνει το 3μηνο και το διακόπτεις. Απο ταχύτητες πάντως η SPARKnet είναι μια χαρά, τουλάχιστον Θεσσαλονίκη όσο την χρησιμοποιούσα, για Χανιά δεν ξέρω τι παίζει...
aGka8l Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 το μονο game που παιζω με κανα φιλο καμια φορα ειναι το street hoop sto mame οποτε δεν εχω προβλημα!επειδη ειναι αρκετα δελεαστική η τιμή του 90ευρά μου κίννησε την περιέργια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.