Προς το περιεχόμενο

SPARKNET ADSL BOOSTER PACK ερωτήσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρα!ειμουν ετοιμος να πάρω το τελεντομε ακτιβαιτ μεχρι που άκουσα οτι σε υποχρεώνει να μήνεις μετα τους περας τον τριων μηνών αλλους 9μηνες να πληρ΄νεις ιντερνετ!εγω απλα θέλω νετ για 3 μηνες και μόνο και μετά να κοπεί!δεν με νοίαζει, σκεύτομαι λοιπόν για το πακέτο της σπαρκνετ!αυτο εχεο ψηλά γράμματα ή οχι?ξέρετε τι μοντεμ δίνει?ειναι μοναχα για τρείς μήνες και μετα γιοκ?ουτε υποχρεώσεις ουτε τπτ?

Δημοσ.

Αν παίζεις online games απέφυγε την SPARKnet μιας και απο Pings δεν τα πάει και τοσο καλά. Απο'κει και πέρα, μετά τους 3 μήνες κάνεις οτι θέλεις, είτε διακόπτεις την γραμμή, είτε συνεχίζεις με κάποια συνδρομή σε αυτούς. Απο την στιγμή που το χρειάζεσαι για 3 μήνες μόνο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, τελειώνει το 3μηνο και το διακόπτεις. Απο ταχύτητες πάντως η SPARKnet είναι μια χαρά, τουλάχιστον Θεσσαλονίκη όσο την χρησιμοποιούσα, για Χανιά δεν ξέρω τι παίζει...

Δημοσ.

το μονο game που παιζω με κανα φιλο καμια φορα ειναι το street hoop sto mame οποτε δεν εχω προβλημα!επειδη ειναι αρκετα δελεαστική η τιμή του 90ευρά μου κίννησε την περιέργια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...