Προς το περιεχόμενο

Αγορά Samsung 930BF

spirosta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάρω αυτή την οθόνη αλλά προβληματίζομαι από που να την πάρω.

Ήμουν έτοιμος από e-gate στα 390Ε περίπου αλλά είδα ότι την έφερε και το πλαίσιο. Την έχει όμως 470Ε οπότε μου μπήκε και πάλι η ιδέα για πιο λογο πολλά μαγαζιά την έχουν 400 και άλλα 460. Γνωρίζετε κάτι εσείς?

Από εξωτερικό δεν την παίρνω αφού εδώ θα την κόψω τιμολόγιο και θα γλιτώσω το ΦΠΑ.

Δημοσ.

Φιλε την συγκεκριμενη οθονη την πηρα και εγω απο το egate. Εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο τιμη και ποιοτητα. Να φανταστεις πριν την αγορασω και χωρις πολυ πιεση συμφωνησα με τον πωλητη οτι εφοσον την βγαλω απο το κουτι και εχει καμμενο/α pixel να μου την αντικαταστησει χωρις να εμπλακει η εγγυηση (η συγκεκριμενη οθονη εχει αλλαγη στα 7 καμμενα pixel.)

Δημοσ.

Οχι δε χρειαστηκε. Μου ειπαν πως μπορω να παω σπιτι και να την εγκαταστησω εκει. Μου εδωσαν και 3 μερες διορια να την επιστρεψω σε περιπτωση βλαβης.

Δημοσ.

Πήγα e-gate και δεν υπήρχε η οθόνη. Μόνο αυτή της βιτρίνας. Αλλά δεν την ήθελα. Μου είπαν οτι θα καθυστερήσει να φέρει και μάλλον μετά τα μέσα του μήνα.

Οπότε έκανα παραγγελία από chip-shop για 406Ε περίπου (την παίρνω και τιμολόγιο οπότε μια χαρά. Πολύ εξυπηρετικοί στο chip-shop μέσω τηλεφώνου...περισσότερα αύριο όταν την παραλάβω.

Δημοσ.

Συνήθως καμία tft πέρα από αυτές των laptop δεν έχουν γυαλιστερή επιφάνεια. Όσο για το x-black είναι μια τεχνολογία για να δείχνει καλύτερα το μαύρο στην οθόνη. Από ότι ακούγεται όμως δεν είναι και τόσο καλό. Και για να το πω καλύτερα επειδή έχω δει οθόνη x-black δεν είναι τόσο καλό όσο το διαφημίζει η εταιρεία.

Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ!!!!!!!

Και ναι η οθόνη είναι τέλεια και δεν θα σταματήσω να το λέω.-

Και χρώματα ζωντανά. Και καλή αντίθεση. και άψογη φωτεινότητα. και ομοιόμορφα χρώματα. και πολύ καλό μαύρο.

Αλλα μέσα στα 1,310,720 pixels από τώρα υπάρχει και ένα που του αρέσει το κόκκινο χρώμα, τόσο πολύ, που είναι συνέχεια κόκκινο. κλαψ.

Αλλά πέρα από αυτά δεν έγινε και τιποτε άλλωστε ήμουν σίγουρος ότι θα βγάλει ένα pixelάκι απλά τώρα πρέπει να σταματήσω να καυχιέμαι ότι πήρα την 930BF και δεν έβγαλε ούτε ένα pixel. Πάντως μου κάνει εντύπωση. Πρωί πρωί δεν υπήρχε και τώρα....ΥΠΑΡΧΕΙ. Μάλλον θα ρίξω κανα κόκκινο φόντο να μην φαίνεται .χιχι.

Δημοσ.

kai apo mena mia apo ta idia gia tis entiposeis mou! meta apo mia mera xrisis, mporo na po oti eksizei kai me to parapano.

eutixos (kai makria apo mas) oute ego brika kameno pixel!!! toulaxiston akoma den brika...

ola ok. xairomai pou kai meta tin proigoumeni samsung crt mou piga se samsung pali. aksize ta euro kai o xronos pou kathisterisa gia na apofasiso telika!

Δημοσ.

Κλαψ....

Μη μου λέτε ότι δεν έχεται καμμένο pixel... Θα με αναγκάσετε να την πάω στην αντιπροσωπία και να τους κάνω να πιστέψουν ότι είναι χαλασμένη για να πάρω άλλη.

Αστειεύομαι....

Μακριά από όλους τα καμμένα pixel. Πλάκα πλάκα πάντως... ούτε που φαίνεται. Πρέπει να ψάξες για να το βρεις... Και από τα τελευταία συμπεράσματα μου πρέπει να είναι subpixel και μάλιστα να μην δουλεύει το πράσινο αφού σε κόκκινο και μπλέ φόντο ούτε που υπάρχει. "Ανάβει" κανονικά μπλέ και κόκκινο αλλά πράσινο είναι μαύρο αντί για πράσινο.

Δημοσ.

τσεκάρε την οθόνη και με το d-sub καλώδιο (το αναλογικο vga) γιατί υπάρχει πιθανότητα να φταίει το dvi καλώδιο (το οποίο έχω πάθει). Μεγειά πάντως είναι πολύ καλή!

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ δύο pc με την οθόνη και είναι pixel και όχι το καλώδιο δυστυχώς. Άσε που η σύνδεση με το D-sub είναι πολύ πιο χάλια από ότι το DVI. Δεν ξέρω βέβεια αν φταίει και η Voodoo Αλλά το DVI είναι κλάσεις ανώτερο σε ποιότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...