Feanor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε που έχεις επιλέξει και συ σαν παροχέα τη Vivodi και μένεις στην Άνω Γλυφάδα, μήπως σου κόβεται η σύνδεση κατα διαστήματα τα βράδυα γύρω στις 23:00 μέχρι περίπου της 24:00 για λίγα λεπτά κάθε φορά; Η μόνο εγώ είμαι ο τυχερος; Και ευχαριστώ προκαταβολικά όσους πουν να κοιτάξω το μόντεμ μου κτλ κτλ, αλλά δεν είναι αυτό. Ούτε το άλλο με τον υπολογιστή.
FaLLeN_StaR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Και ευχαριστώ προκαταβολικά όσους πουν να κοιτάξω το μόντεμ μου κτλ κτλ, αλλά δεν είναι αυτό. Ούτε το άλλο με τον υπολογιστή. Eisai sigouros oti den prokeitai gia kana spyware? Telws pantwn..Logiko den einai na kovetai i dsl apo ti stigmi pou exeis dynamic ip?
deathlok Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 giati alazei i ip sou (kathe fora pou alazei exeis ena micro disconnect) to thema einai oti i ip alazei mai fora kathe pente meres kai oxi kathe mera.
Dark_son20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 vivodi den exei tetia pramata to ip den alazei pio oli gia kati sto dslam akougete... exeis parei tilefona?
Feanor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ για να τους κράξω με επιπλέον επιχειρήματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.