canaris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Έχω κι εγώ να σας ρωτήσω κάτι για τον Ιnternet Explorer σε συνδυασμό με webMail: Αν έχουμε να στείλουμε μεγάλα αρχεία (>10ΜΒ) συνημμένα έχει τη δυνατότητα ο ΙΕ να τα κατατμήσει (κόψει) σε μικρότερα, προκειμένου να είμαστε μέσα στους περιορισμούς που βάζει ο εκάστοτε mail server? Αντιστρόφως γίνεται ανασύνθεση (συγκόλληση) των κομματιών του συνημμένου αρχείου από τον παραλήπτη (μέσω του ΙΕ πάντα); Αποκλείεται η χρήση οποιουδήποτε client ή προγράμματος συμπίεσης ή κατάτμησης. Δεν ξέρω αν έχει ξανατεθεί στο φόρουμ παρόμοιο ερώτημα, συγγνώμη αν πρόκειται για επανάληψη. Οι απαντήσεις σας θα μου ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμες.
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 canaris kalos irthes sto forum.den nomizo oti mporei na to kanei auto .mono sto outlook kai microsoft outlook to exo dei .to http://www.yousendit.com den sou kanei?anevazei automata to arxeio se ena server paei mail ston allo kai to katevazei autos apo ekei.mexri 1 gb i think.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.